Majusz Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Kupiłem SUZUKI GS500E -to moj pierwszy moto i zapewniam Cie że to wystarczy na początek...Jeśli niechce Ci sie potem sprzedawać tego ''słabszego''motocykla to chętnie go przyjme za darmo :D pozdro!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYKLOP Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 nie zartuj gdzie taka fure na pierwszy motocykl to jakas paranojaczlowieku zainwestuj jak juz w jakiegos 2t 125 albo w cos 4t 250 ewentualnie jezeli juz jezdziles to gs 500 ale radzilbym zaczac od jakiegos malego 4t bo nie bedziesz mial skoku mocy powyzej 6 tys obr. i bedzie ci oddawal moc w miare plynnie taki 4t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Hej Z całym szacunkiem dla twojej osoby, ale życia później nie kupisz nawet za 40 kolejnych tysięcy..... Zastanów się czy będziesz w stanie przeżyć sezon kupując na pierwszy motor Suzuki 1300 albo Hondę 1000........ Nie wiem czy masz znajomych, którzy byli znajomymi i możesz już ich tylko wspominać....... zastanów się :notworthy: PozdroQba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Chłopaki temat jest już naprawdę wyczerpany, więc nie ma co go dłużej ciągnąć. Proponuję skończyć już powyższe dywagacje i zamknąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Witam Czy przy moim wzroście 188cm i wadze 105 kg nago :notworthy: gs500 nie będzie za małe dla mnie?xj600 albo bandit600 chyba troszkę większe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Wysokie są motocykle enduro - bym polecał, ja mam 186 cm wzrostu, wagi prawie 90 kg i na endurakach czuję się znakomicie, prędkości mnie nie kręcą ze względu na słabe drogi u nas, znakomity jest Transalp miałem okazję pośmigać obecnie mam Dominatora który jest super dla wysokich, a jak chcesz jeszcze większy kaliber to Africa Twin albo DR BIG. Pozdrowienia Ps. Tak jak wcześniej pisałem w tym temacie znajomym nie bedę dawał się "przejechać" niech się na mnie po prostu gniewają, pierwsze co robią siadając na moto to max obroty ech... szkoda gadać; rozwalą mi maszynę, sami się połamą i potem na mnie cała wina spadnie, że się ktoś nieświadomie pokaleczył - oby tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 voti GS 500 przy Twopich rozmiarach to raczej nie jest optymalna propozycja. Problem w tym że przy małej pojemności gabaryty tez są neiwielkie i rosną zazwyczaj wraz z pojemnosćią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 niekonecznie np. honda cbr 600rr nie jest w cale taka duża :notworthy: ja mam gs 500f i mam 182 cm. wzrostu i moto jest jak dla mnie idealne nawet sie zmieszcze bez problemu cąły za owiewką a ty jestes ode mnie trochę większy więc powinieneś też mieć ok ale nie gwarantuje nalepiej zajechać do salonu i usiąść na moto i przymierzyć czy nie jest za małe :notworthy:pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Wiesz... trudno porównywać superbika z moto do nauki jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 masz racje :notworthy: ale ja nie prównuje cbr z gs :notworthy: tylko mówie że nie koniecznie gabaryty motocykla rosną wraz z jego pojemnością :buttrock: przykłądem jest owa cbr 600r :clap: pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 No tak. Zawsze uniwersalny motocykl przypasuje większemu gronu potencjalnych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 (głownie z kwesti wygladu - i co tu ukrywac szpanu ) A Suzuki K5 niewchodzi w gre ??Wyglad kosmiczny :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Dla dresów jak się patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shalashaska Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Powiedzcie mi jedno-skąd się biorą tacy ludzie? Z byłych PGR :D :D na każdym zakręcie gość na MZ ETZ 250 Cię wyprzedzi a Ty nie będziesz potrafił go wyprzedzić na krętej drodze. A wcale nie przesadzam, etką naprawdę można narobić wstydu jak się ją ma w bardzo dobrym stanie technicznym i ma naprawdę dobrą technikę jazdy. I nie boi szybkości.I co ty wtedy zrobisz jak Cię objedzie gość na motocyklu za 1 500 zł??? i to kilkunastoletnim motocyklu???Ja bym się chyba spalił ze wstydu, potem poszedł się napierdolić jak meserszmit w najbliższym pub'ie Kolego nie szalej :lol: ,bo na prostej też go wezmę :D :lol: .Nie za 1500 zł tylko za 2200 :P :) :D Do jakiego pub`a idziemy :lol: ? PS.Co wy chcecie ot Etz? :roll: Prawie każdy od etki zaczynał :D Cytuj Forum Volvo V40 S40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 To może monster 600ka, 60KM i ładny wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi