wiew1 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Dziś baba wyjechła mi z podporzadkowanej i w nią przydzwoniłem. Dobrze że jechałem ok 40km/h. Straty moje połamana przednia owiewka nad kołem. koszt około 100złJej: porysowany boczny lakier koło przedniego koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 no i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Głupio zrobiłem ze po gliny nei zadzwoniłem odrazu. Baba strasznie neichciała tego a ja sie ugiłoem, TO BYL BŁĄD. Wziołem od niej dane i spisałem nr rejestracyjny. około 20 jade do niej z tatą i napisze wam co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 to mając 15 lat można kiedować pojazdem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 skuterem jechałem. a baba samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 żeby ci sie tylko ona tego nie wyparła bo bedzie zonk, trzeba było od razu ją skasować na 100-200 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Żywie sie szynką, drzemem i miodem dŻemem :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 zemik dobry, kiedyś jakies pół roku temu żarłem dżem nałogowa. Niewiem jak ale tat znajdywał drzem za grzejnikiem. Skąd on sie tam wzioł? :lol: [ Dopisane: 11-10-2005, 20:59 ]kostzy naprawy ooło 60-100 a ja wziłem od babki 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 czyli wszystko zakonczylo sie twoim sukcesem a 5 dych bedziesz mial na dzem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Pełno takich kolizjjiP.S. pisz jakoś czytelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 A ja najbardziej lubię truskawkowy. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi