profaner Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Kupilem zacisk bo mam zamiar zrobic w zjawiszonie tarcze jednak moj zacisk nie ma czesci 8 i 9http://www.mz-b.de/k251/251t08.htm a oski 10 chodza bardzo luzno i sie boje o ich wypadniecie... Czy one sa poprostu wbijane w korpus zacisku i trzeba uzyc sily aby sie nei przesuwaly??czy zacisk moze w takim stanie normalnie funkcjonowac i jezeli nie to czy ma ktos jakies rady....Wiem ze czesc 9 to normalna oslonka ale czy zadaniem 8 nie jest pozycjonowanie klockow hamulcowych?? Dodatkowa rzecz jezeli w zawieszeiu i ukladzie hamulcowym z MZ chcialbym zamontowac pompke od japonca to od jakiego sprzetu uzyc przewod?? Jakie moga sie pojawic problemy? Czy klamka musi tez byc od tego japonca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Hehehe, nie pomogę ale wątek będę śledził z uwagą, w mojej padlinie też chcę założyć z przodu HAMULCE. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabu Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 włąsnie elementy 9 ma zebezpieczać te ośki przed wypadnięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Odnosnie montarzu Klocków cham w zacisku MZ. 1) wkladasz klocki cham w zacisk 2) przetykasz przez otwory w zacisku i klockach jeden trzpień nr 10 3) pod ten trzpien wkladasz element sprezysty nr 9 .. zagiętą stroną pod trzpień nr 10 (zagiecie skierowane ku górze) 4) zagięcie z drugiej strony elementu sprezystego nr 9 wciskasz np wkrętakiem i przetykasz drugi trzpień nr 10 element nr 8 to kawalek plastiku, element montowany wylacznie ze wzgledow estetycznych :twisted: ps. mlotka nie uzywaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 ale co zrobic jak nie mam 9??? mozna ja kupic?? bo powiem ze szczerze w to watpie...moze w jakis inny sposob zablokowac oski 10 przed wysuwaniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 taa :/ wogule można czegoś nie kupić do ETZ :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 13 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 przy braku sensownych propozycji pozostaje poxylina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi