Dr.Jubasq Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Witam :D Mam do was pytanie, czy róznia sie od siebie yamaha dt 125r, e, lc lub inne. Mam zamiar teraz kupować taka yamahe i oczywiście jak nakrece filmiki to dam wam linki do nich ale właśnie nie wiem jak to jest z tymi wersjami?? Proszę pomocy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Były już tematy o DT125 , a co do wejsji to polecam www.bikepics.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Jubasq Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 nO TAKIEGO TEMATU O WERSJACH TO NIE BYŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 nO TAKIEGO TEMATU O WERSJACH TO NIE BYŁO Konkretnie o tym nie ale w jednym z postów jest opis wersji poszukaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Jubasq Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Słuchaj enduras, mozesz mi powiedzieć ile gdzieś pali yamaha Dt 125?? Wiem pewnie ze gdzieś to w postach jest ale jak mozesz to napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Moja na starym tłoku paliła 6,5-8litrów a na nowym od 4,5 do 7 litró zależy jak jeździsz i gdzie, ale nie nazwał bym DT ekonomiczną bo lubi sobie popić, ja na jeden wypad na tor musiałem zalać na pełna i jak dojechalem do chaty do zostało mi moze z 0,5litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 powiedzmy od 4 do 7 :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Jubasq Opublikowano 11 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 a jaka jest poj. zbiornika paliwa i dozownika?? [ Dopisane: 11-10-2005, 19:45 ]Napiszcie coś o tych wersjach!!! Jaka najlepiej wybrac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Poczytaj troche sam i niewkurwiaj bo akurat temat jest chyba wyczerpany Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Dozownik ma 1 litr pojemnosci, a bak 10 litrów, literka "E" w nazwie oznaczaja że sprzęt ma elektryczny rozrusznik, wersja LC (Liquid Coold) to wersja chłodzona cieczą, były LC i LC 2 (nowsza i starsza) różniły sie stylistyką i tylnym wachaczem (była to poprostu DT 80 kolejno LC i LC 2 z większym cylindrem i gaźnikiem), ja osobiście polecam wersje R lub RE, jest najnowsza wersja która z niewielkimi zmianami (owiewki) jest produkowana do dziś, R/RE jest troche większa od LC/LC 2, lepiej się prezentuje i ma z tył tarcze, poprzednie wersje miały z tyłu bęben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 jak masz kase to bierz dt 125 R albo re. to te po 89 r Dozownik ma 1 litr pojemnosci,troche więcej, przynajmniej w dtr Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Jubasq Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Mozecie mi powiedzić czym sie rózni taka normalna Yamaha DT 125 http://www.motoscout24.autoscout24.de/Publ...x?id=bkdriwozbk od Yamahy DT 125 R http://www.motoscout24.autoscout24.de/Publ...x?id=bkgbgizoii oprócz tego ze ta normalna jest tańsza i lepsza rocznikowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 niczym . czasami ogłoszeniodawcy zapominają dopisać literke "R" tylko że ta droższa jest dużo bardziej zadbana, ma sportowy wydech, handbary itd. ale to wszytsko wyposażenie niefabryczne, dokupione przez ktoregos z włascicielia co do opisu to juz sam sie potrudz Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi