koks Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 wiem ze w 2002 zmieniala sie owiewka. slyszalem tez ze chyba w 2000 roku urosl o 2 l bak i obnizono podnozki pasazera. Czy to prawda czy wiecie o innych modyfikacjach.chce kupic fazera i chce wiedziec czy rok jest az tak istotny (chodzi o jakies istotne zmiany).czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 W 2002 z owiewką zmieniły się przednie reflektory przednie, owiewka, lusterka mają dłuższe wysięgniki, przednie zawieszenie ma regulację naciągu sprężyn, Inne są troszkę zegary (chyba ich tło, albo ramka. Przedni błotnik lakierowany był na czarno, uchwyt dla pasażera jest inny . Jeśli niczego nie przeoczyłem reszta jest dokładnie taka sama. Aha, inne jest logo Yamahy na zbiorniku i napisy na owiewce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 witam :D do tego co napisał maniek.o (a z czym się zgadzam w 100%-ach) dopisze jeszcze to że chyba pierwsza wersja nie miała dodatkowego wyświetlacza dla zegarka(ale to szczegół).w drugiej edycji na pewno poprawiono wydajność światełsilnik bez zmian(bo i po co ;) ) POZDR. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 a cos slyszalem o wysokosci podnozek dla pasazera ze w ktoryms roczniku one zostaly troche obnizone dla podniesienia komfortu jazdy pasazera.W ktorym roku to zmienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 a cos slyszalem o wysokosci podnozek dla pasazera ze w ktoryms roczniku one zostaly troche obnizone dla podniesienia komfortu jazdy pasazera.W ktorym roku to zmienili? Jak kupowałem kuferek ze stelażem to w załączonej instrukcji były dwie instrukcje montażu. Dla Fazera '98 '99 i dla 2000. Tu właśnie zauważyłem różne uchwyty dla pasażera. Sądzę że podnóżki dla pasażera też się zmieniły w 2000 roku. Do dominik.vx800 jak możesz to odezwij się do mnie na mail-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi