kioRa Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Klingieryt bedzie szedl pomiedzy 2 metalowe:/ ktore tez dorobie z cienkiej blachy+smar.Wytrzyma:/ :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 pod glowice to jest tylko z samej blachy (przynajmniej tak wyglada oryginalna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Moja orginalna uszczelka pod glowice skalada sie z 2 metalowych uszczelek pomiedzy ktorymi jest jakas uszczelka z ...yy nie wiem czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 czyzby jaki nowy patent ? :roll: mi sie wydaje ze tak byc nie powinno... no ale coz, jak trzymalo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Patent:/tak jest nawet w samochodach:/ [ Dopisane: 13-10-05,06;22 ]A nie sorka 2 cienkie płytki z zew. a w srodku jakas gubsza blacha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi