anretam Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Panowie, myślę , że to może być ciekawy temat a mianowicie jeśli ktoś gdzieś sprawdził że np jakieś nasze rodzime łożysko, simering itp itd podchodzi do urala czy też jakiegoś innego boksera niech może się podzieli swoimi odkryciami w tym temacie... Ja dopiero raczkuje jeśli chodzi o temat sowieckich bokserów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 No nie wiem czy to bedzie takie proste. Ja np u siebie większoścć rzeczy mam albo oryginalne ale poprostu wlasnoręcznie (bądź przez kogoś innego) dorabiane. Kilka razy spotkalem się że można dostać łożyska lub simeringi w sklepach z cześciami do maszyn rolniczych. Np. krzyżak mam od MTZ :)PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 w tym temacie nie ma co pisac .podajesz wymagane wymiary łozysk i uszczelniaczy w hurtowni i dopasują bez problemu , każde - oprócz główki ramy i podwójnego w przekładni , uszczelniaczy nie dobierzesz kołnierzowych na wyjściu kopniaka , oraz tego wielkiego na przekładni głównej.te rzeczy zamawiasz u handlarzy częściami od rusów.i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi