Prot Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jakaś cherlawa ta młodzież ... do pchania CZ 350 trzeba aż schabowego wcześniej zjeść ? Co wy wiecie o pchaniu. :) Ja cztery lata pchałem! W sezonie ludziom idącym do pracy - dzień dobry mówiłem :-D i pchałem dalej. Najpierw jedną potem drugą. One widocznie tak lubią. :P . Co do alternatora - Panowie tylko alternator ! Prądniczka 6V jest do d...y. Nie wydala. Pokręcisz się przez jeden wieczór po mieście i aku pada. Jeśli jest techniczna możliwość należy założyć alternator. Inaczej będziesz raz do roku wydawał kasę na nowy akumulator. No i oczywiście pchał, pchał, pchał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Oj to mistrzu jak mozesz podaj gg to sie zglosze do Ciebie po instrukcje :)Ja mam fabryczne 12 V (rocznik `88) ale kumpel ma 85 i pradnice 6. Zalega mi w piwnicy drugi silniczek 12 V ale troche rozbebeszony wiec w mare mozliwosci chcemy z 2 zrobic 1 :P Poki co siedze w Hiszpani ale jak tylko sie juz doczlapie do kraju to podrzuce, bo tak z glowy to nie pamietam :lol: Szkoda tylko ze kiedy bawilismy sie w tego typu sprzety nie mielismy dostepu do aparatow cyfrowych celem zrobienia dokumentacji. Nic to jak tylko uda mi sie nawiazac lacznosc z kumplem, ktory ja odemnie kupil i ponoc dalej nia smiga (o ile jej nie sprzedal bo wiem ze nosil sie z takim zamiarem) zagadam o zrobienie fotek przy jakiejs rozbiorce :P Chcialem tylko podkreslic ze po zamontowaniu 12V to nie jest ten sam motocykl....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Z CEZETKA TO TAK JAK Z KOBIETKA...TRZEBA POGLASKAC, W RAZIE POTRZEBY ZALAC... I JAK NA KOPA NIE ZASKOCZY TO TRZEBA ZAPCHNAC...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi