trajka66 Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Chlopaki juz Cagiva sprzedana, tylko sie nie da edytowac tego ogloszenia to nie mialem jak napisac. Teraz szukamy hondy nsr 125 8) . A cagive Ci polecam naprawde spoko sprzecik po lekkim terenie posmigasz i na szosie tez. Fajny silnik i cagnie nawet troche od dolu, bo niektore 50 ccm maja tak ze np. dopiero powyzej 7 tys dostaja lekkiego kopa. Z czesciami tez luz duzo na allegro widzialem i jak np. tlok to motoroma w warszawie ma. Jak masz pytania co do niej to pisz na gg albo pw. A co do tych trzech moto to kazde jest inne : scig,enduro,funbike. Tzr nie wjedziesz w teren, tylko szosa. W ts posmigasz po terenie, ale juz nie tak fajnie na szosie. A pegaso wjedziesz w lekki teren i na szosie tez ok pojezdzisz. Wiec co wybierasz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Buhahah to żeś dowalił....za 3500 to masz suzuki ts 1994 Buhaha. Wolalbym skuter typu quest z 2005r. Niz 11 letni złom :/ [ Dopisane: 09-10-2005' date=' 09:59[/i'] ]kumpel ma nsr 50... jednym słowem wolałbym mieć simsona - osiągi te same, a koszt ewentualnej naprawy to duża różnica cenowa. Nobo to motorower i ma takie same a nie jakaś 600'setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Oj dziwni jesteście, że nie lubicie skuterów to dla mnei mozecie nie lubić, ale nie rzucajcie się na mnie, ponieważ moim zdaniem to spoko sprzęty. Enduroguy - rozumiem Ciebie, ale nie chodzi mi tu o osiągi, ale o rozwiązania techniczne, wygląd i cala reszta. Nawet jestem w przekonaniu, ze starsze sprzęty są szybsze niż nowe, poniewaz moje doświadczenia z motorami na to wskazują. A ty terrorysto moj drogi sie tak nie pesz, bo chcesz na mnie nasiąść na siłe. Wróciłem na forum po paru latach i widze, że duzo sie zmieniło jest pare typków, którzy siłą chcą swoją rację narzucić.TZR 50/80, TS 50/80 czy Pegaso 50/80 ? Hmmm... Ja bym z TS zrezygnował, ze względu na zaawansowanie - bębny i nie jestem na 100% pewny czy nie chłodzony powietrzem. Pegaso super uniwersalny sprzęcik 80-tko poszalejesz w mieście i w terenie. Jednak osobiście brałbym z nich TZR poniewaz fajnie wygląda i jeździ :D Chociaż za dobry egzemplarz ludzie walą kosmiczne ceny, ale trzeba szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 EnduroMax napisał:Buhahah to żeś dowalił....za 3500 to masz suzuki ts 1994 Buhaha. Wolalbym skuter typu quest z 2005r. Niz 11 letni złom :/ No a taki zlom by Cie wydymal 5 razy jakby chcial :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 EnduroMax napisał:Buhahah to żeś dowalił....za 3500 to masz suzuki ts 1994 Buhaha. Wolalbym skuter typu quest z 2005r. Niz 11 letni złom :/ No a taki zlom by Cie wydymal 5 razy jakby chcial :lol:Hehe nom kumpel Questa pólrocznego zamienil na Honde MTX 50 z 95 i doplacił ok. 1000 zł i jest bardzo zadowolony, bo wie, że dojedzie tam gdzie chce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Założe sie ze 90% osbób, które mówią zle o skuterach nigdy na nich nie jezdzila a 50% nawet nie dotykała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ani Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Też własnie myślałem nad TZR 80. Za 3000 zł dostane 90-93' rocznik, czyli taki, jakiego szukam. Mam tylko jedą uwagę. Słyszałem, że jeśli kupie sobie taka TZRkę to czy będe musial wymieniać części? Cylinder, tłok itd. ponieważ mogą być już 'zjechane' ? EDIT: 14 Stycznia 2006 roku Motobazar w Łodzi! Kondon: Mówię źle o skuterach, co nie znaczy, że go nie dotykałem ;o Co więcej, jazda na skuterze (Honda Dio 96' chyba) to był mój początek z motocylami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Buhaha. Wolalbym skuter typu quest z 2005r. Niz 11 letni złom :/ Jak już wspomniał Siwy_ taki "złom" obejechałby teaki skuterek wielokrotnie! Enduro 50 jest uniwesalne' date=' ma dobre osiągi a po tuningu na 70cc to naprawde zajebiste :D Możesz i wyjechać na ulicę i poszaleć w terenie...a taki skuter to tylko: bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Ja bym z TS zrezygnował' date=' ze względu na zaawansowanie - bębny i nie jestem na 100% pewny czy nie chłodzony powietrzem.[/quote']Hmmm....wersja japońska, silnik chłodzony cieczą...jest ciągle montowany w rmx-ie i jakoś się sprawdza. Hamulce bębnowe....a czy bębny nie mogą być dobre?? Ale największą zaletą ts-ki jest jej niska masa i super przyjemne prowadzenie! Nobo to motorower i ma takie same a nie jakaś 600'setkaMotorower po tuningu może mieć i 15KM więc jest to "troszkę" więcej niż simson. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Simsona tez mozesz tuningowac. Oczywiście wyrazam swoje zdanie i poglądy więc bez krytyki prosze do mojej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Nie krytykuję twojej osoby ale podważam twoje poglądy....nic złego o tobie nie powiedziałem... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ani Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Może coś na temat =] ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Hehe nom kumpel Questa pólrocznego zamienil na Honde MTX 50 z 95 i doplacił ok. 1000 zł i jest bardzo zadowolony, bo wie, że dojedzie tam gdzie chce ten koles z ostrowi ??? to jest mt, troche za nia przeplacil i na dodatek slabo to jedzie, ale i tak duzo lepsze niz ten quest 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Jak chcialbys bardzo skutera to kupuj - ale uzwane gilere,piaggio.itd. Byle z daleko od kiweji i innych chinskich syfow. Lepiej kupic nawet cos kilku letniego, ale cos solidnego a nie ze przejedziesz 500 km i silnik odpanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Hehe nom kumpel Questa pólrocznego zamienil na Honde MTX 50 z 95 i doplacił ok. 1000 zł i jest bardzo zadowolony' date=' bo wie, że dojedzie tam gdzie chce [/quote'] ten koles z ostrowi ??? to jest mt, troche za nia przeplacil i na dodatek slabo to jedzie, ale i tak duzo lepsze niz ten quest 8)On z Zambrowa jest :D No żebyś teraz sie przejechał to byś zobaczył jak to lata (vmax ok. 95 km/h na gume tylko trąca ;) ). Smigniesz sie wn astepnym sezonie i to Hondą i moją sendą przyszłą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 spox o innym myslalem :D ( http://octiv.info/~ekipa/galeria/spoty/200...5/zambrow/2.jpg ) a masz czym jezdzic czy sprzedales viva city ?? bo mozna by sie jeszcze styknac w tym sezonie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi