Aniol Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Witam Miałem problem z moim moto ale to nie jest najgorsze. Najgorsze jest to że było to jakieś 15 km od domu ;) Mogłem się domyśleć, że coś się dzieje, bo w czasie jazdy na wyższych obrotach ok. 90 km/h tracił moc i się dusił. Ale dojechałem. Zgasiłem moto (nie minęło 5 minut) i później... Problemy z rozruchem. Po kilku metrach wybieganych wraz z moto wreszcie odpalił ale nie na wiele się to zdało (po ok. 1000 metrach znów zgasł). Później było holowanie. Pod domem okazało się, że znów pali. Dodam, że niedawno zmieniłem świece na jakieś Isolatory, podobno dobre... Ale to opinia sprzedającego. Mam też stożkowy filtr ale to chyba nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 looknij do gaźnika.... ja miałem podobny problem z simsonem.. Wyczyściłem gaźnik,(dokładnie) i juz było po wszystkim. Miałem tam sporo pyłków itp. A drugim razem miałem poprostu wode w gaźniku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 ja tak miałem w wsk-125, okazało sie że pomogła wymiana kondensatora, jak sie nagrzewał to iskra zanikała, wystarczyło poczekać az moto ostygnie i wszystko było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 sprawdzilbym rowniez przerwe na przerywaczach, przemyl jakims rozcienczalnikiem jak rowniez pokusilbym sie o sprawdzenie stanu cewek WN. Natomiast jezeli stalo sie to natychmiast po zamontowaniu swiec to sugerowalbym powrocic do starych i zobaczyc co sie dzieje o ile jeszcze dobrze na nich chodzila....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi