Skocz do zawartości

honda xl500r nie pali:/

chudy98
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

szukaj:

w wyszukiwarce "KLASA" pokaże się chyba www.sklepmotocyklowy.pl czy częścimoto... , coś takiego , ale , najlepiej poszukaj mechanika , u mnie jest kilku i np. zamówisz część taniej niż sam zamawisz właśnie tam . Chyba mają rabaty. Jeżeli dorabiasz tuleję (tłok ten sam) , to musi być specjalny zakład, który to robi np. od 20 lat, pierscienie możesz dobrać , ale musisz mieć suwmiarkę , szczelinomierz i min. wiedzy , zostaw to lepiej im , jak sam nigdy tego nie robiłeś np. w komarze czy jawce.

za tyle pieniedzy to ja wole cały silnik kupić w dobrym stanie i jeszcze zostanie połowa,

:-D :-D :-D

Za tyle pieniędzy to możesz kupić silnik z opisem że jest w dobrym stanie, jak złożysz sam na nowych częściach to wiesz na czym jeździsz.

a zna ktoś moze jakiś sklep internetowy w ktorym kupie te części, bo na larssonie nie ma wszystkiego?

Sprawdz w Intercarsie, mają też sporo motocyklowych części ja np. zamówiłem u nich uszczelki i jestem zadowolony.

Zamawiasz wieczorkiem na rano już masz w najbliższej placówce do odbioru.

www.intercars.com.pl

największy problem to dobrze zgrać łańcuch rozrządu , ale po kilku próbach i błędach , moto chodzi jak nowe.

To żaden problem, na kole wałka i na magneto są znaki, ustawiasz wszystko wedłóg znaków i nie ma prawa nie chodzić.