marknt Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 szukaj:w wyszukiwarce "KLASA" pokaże się chyba www.sklepmotocyklowy.pl czy częścimoto... , coś takiego , ale , najlepiej poszukaj mechanika , u mnie jest kilku i np. zamówisz część taniej niż sam zamawisz właśnie tam . Chyba mają rabaty. Jeżeli dorabiasz tuleję (tłok ten sam) , to musi być specjalny zakład, który to robi np. od 20 lat, pierscienie możesz dobrać , ale musisz mieć suwmiarkę , szczelinomierz i min. wiedzy , zostaw to lepiej im , jak sam nigdy tego nie robiłeś np. w komarze czy jawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 za tyle pieniedzy to ja wole cały silnik kupić w dobrym stanie i jeszcze zostanie połowa, :-D :-D :-D Za tyle pieniędzy to możesz kupić silnik z opisem że jest w dobrym stanie, jak złożysz sam na nowych częściach to wiesz na czym jeździsz. a zna ktoś moze jakiś sklep internetowy w ktorym kupie te części, bo na larssonie nie ma wszystkiego? Sprawdz w Intercarsie, mają też sporo motocyklowych części ja np. zamówiłem u nich uszczelki i jestem zadowolony.Zamawiasz wieczorkiem na rano już masz w najbliższej placówce do odbioru.www.intercars.com.pl największy problem to dobrze zgrać łańcuch rozrządu , ale po kilku próbach i błędach , moto chodzi jak nowe. To żaden problem, na kole wałka i na magneto są znaki, ustawiasz wszystko wedłóg znaków i nie ma prawa nie chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi