LUZIPOWER Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 k... ale wściekły jestem, że w ogóle nie ryłem po tematach i nie skiknąłem tego - taki bajer mnie opóścił !!!! ;) tej jutro też jedziecie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 k... ale wściekły jestem, że w ogóle nie ryłem po tematach i nie skiknąłem tego - taki bajer mnie opóścił !!!! ;) tej jutro też jedziecie ??? To zdaje się była ostatnia okazja do podzikowania na Bednarach za niewielką kasę. Z tego co wiem, to teraz obowiązkowa jest karetka na każdej imprezie - koszt wynajęcia chyba 800 pln, więc sporo osób musiałoby sie zrzucic zeby wyszła ludzka cena ;) Pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 To zdaje się była ostatnia okazja do podzikowania na Bednarach za niewielką kasę. Z tego co wiem, to teraz obowiązkowa jest karetka na każdej imprezie - koszt wynajęcia chyba 800 pln, więc sporo osób musiałoby sie zrzucic zeby wyszła ludzka cena Sadto mnie teraz kompletnie dobiłeś !!! a jakoś na "dziko" nie da rady ? ;) ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 to mnie teraz kompletnie dobiłeś !!! a jakoś na "dziko" nie da rady ? ;) ;) :D Tego nie wiem - moze jest jakas dziura w plocie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 jeśli spocik miałby się powtórzyć to dajcie głośno znać :!: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROFAN Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Pełne uznanie dla TINY jeździ na moto o jakim marze i będę długo jeszcze marzył!!! Wiele słyszałem od chłopaków z PMI jak jeździła na torze poz. ale nie wiedziałem ze umiejętności jazdy poszły jeszcze w parze z urodą jak na mnie to jest ideałem kobiety… ja niestety miałem glebę dzień przed zlotem w Sierakowie i teraz stoję w garażu… ale na zlocie byłem i bardzo się mi podobało… zdjęcia z waszej imprezy są tez fajne bardzo oby więcej takich iprez… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi