enduroguy Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Zrob z 500km stary bo to silnik "crossowy" napewno nie jest. Nie spotkalem sie jeszcze z wyczynem na dwoch garach :roll: . Kontroluj temperature silnika, lej troche wiecej oleju do benzyne, jezdzij na optymalnych obrotach i staraj sie bardziej plynnie odkrecac gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 NO to teraz juz sam nie wiem:/500km !!!!!!! gdzie ja tyle zrobie:] chyba przez rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 to na bank nie jest crossowka, tylko moze tak wyglada, bo w koncu jak sam wspominal to jest SKLADAK, wiec nie mowcie mi ze to jest crossowka bo crossowki z 2 garami nie ma?to jest silnik 2T z 2 garami po 125ccm, wyciagniety z YAMAHY TDR a to nie jest zaden CROSS, wiec docierac nalezy jak zwyklego enduraka 2T....ja crossaka nie mam a wiem ze takich z 2 garami nie robia (no chociaz ja nie slyszalem) wiec prosze nie dobijac :roll: wniosek : to nie cross, wiec sie go nie dociera 10minut, tylko jak typowego enduraka czyli trzeba sie przebujac z 500km nie odkrecajac na maxa i nie na najnizszych obrotach, lac wiecej oleju, a jak sie nie chce grzebac przy dozowniku to dolac do baku... widze ze niektorzy sadza ze jak moto nie ma swiatel to juz cross... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 No wyglada niby jak cross:)ale wiem ze cross to to nie jest cos pomiedzy bardziej w strone hmm sam juz nie wiem.Zreszta foto juz jest sami zobaczcie ..Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 sadzac po zdjeciu to na bank nie jest zaden cross tylko rame ma od niego ;)silnik masz napewno nie od yz i innego crossa... Wiec lepiej go dobrze docieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 widze ze niektorzy sadza ze jak moto nie ma swiatel to juz cross... Sam mam typową crossówke i wiem jak wygląda. Tylko że każy pisał przed zapodaniem zdjęcia przez kaizz'a i mówił że to Yamaha 250 cross i tak wtedy odpowiedzieliśmy.A teraz jak już zapodał foto to każdy wie a ty tak jakbyśmy widzieli foto i dopiero powiedzieli :lol: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Bede go docieral ze 2-3 godziny a potem zobacze co bedzie mozliwe ze bedzie nastepne spokojne 3 godziny.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Bede go docieral ze 2-3 godziny a potem zobacze co bedzie mozliwe ze bedzie nastepne spokojne 3 godziny.Pozdronie rob tego :]docieraj go minimum 500 km !! bo to jest nie wyżyłowany silnik ktorym zrobisz spory przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Tylko że każy pisał przed zapodaniem zdjęcia przez kaizz'a i mówił że to Yamaha 250 cross Silnik ja podejrzewam pochodzi z motocykla Yamaha tdr 250. Jest to 2 cylindrowy 2t chłodzony cieczą, dysponujący mocą około 45-50KM. ;) Jak widać nie każdy ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 No chlopaki nie zanm sie na silnikach zeby poznac od czego on jest dlatego dalem fotke zaraz zrobie 2- silnika z bliska i moze powiecie co to jest bo moto teraz chodzi inaczej( na tym tłoku),rzeczywiscie musze go docierac bo czuc ze trok jest nowy ,trzeba troszke pojezdzic. [ Dopisane: 07-10-05,07;21 ]Foto silnika w temacie "Foto na ktore czekaliscie":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jak widać nie każdy ...nowy temat się pojawił zobaczyłeś go i napisałeś tutaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 No chlopaki nie zanm sie na silnikach zeby poznac od czego on jest dlatego dalem fotke zaraz zrobie 2- silnika z bliska i moze powiecie co to jest bo moto teraz chodzi inaczej( na tym tłoku),rzeczywiscie musze go docierac bo czuc ze trok jest nowy ,trzeba troszke pojezdzic. [ Dopisane: 07-10-05,07;21 ] Foto silnika w temacie "Foto na ktore czekaliscie"To silnik od RD250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 NA 100%??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Po zdjęciach tak... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 No to ok niech wam bedzie nadaje jej imie RD....YZ....:/ cos tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi