Barył Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Witam ujeżdżam xv 700 virago z roku 85 i jak przystało na ten model rozrusznik daje się we znaki nie jest tragicznie czasem łapie za pierwszym razem a czasem niestety nie :twisted: mam pytanie pod koniec produkcji virago podobno zmieniono konstrukcję rozrusznika czy ktoś montował rozrusznik z ostatnich lat produkcji do wczesnych modeli ??Ewentualnie proszę o jakieś ciekawe patenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Jędrych Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Rozwiązałem ten problem już dwa lata temu, i wielu chłopaków z niego skorzystało - więc tym bardziej jest sprawdzony. Świadczą o tym maile które dostaję. Podaj mi swój adres mailowy - wyslę ci opis i zdjęcia przeróbki. Pisz do mnie [email protected] :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy-rider Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 WITAMSam posiadamVirago XV 750 rok 81 i ten sam problem z rozrusznikiem co wszyscy. Próbowalem go zrobić podkladając dodatkowe podkladki, wymienilem sprężynę i zębatkę. Trochę się polepszylo ale zdaża się że dalej czasem przerywa na zębatce przy rozruchu. Jeśli byś mógl to prześlij mi zdięcia i opis przeróbki. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 no to i ja sie podłącze pod temat: Moja "niunia wlasciwie odpala za kazdym razem (no na 10 - 8) ale trzaski sa nieodlacznym elementem przy rozruchu.... brrrr a jest to nie watpliwie wkurzajace!!! Jesli macie na to jakis skuteczny patent to bardzo prosze o wiadomość: podaje mojego maila: [email protected] POZDRAWIAM i z góry dziekuje. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemand Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Rozwiązałem ten problem już dwa lata temu, i wielu chłopaków z niego skorzystało - więc tym bardziej jest sprawdzony. Świadczą o tym maile które dostaję. Podaj mi swój adres mailowy - wyslę ci opis i zdjęcia przeróbki. Pisz do mnie [email protected] :DProponuje umiescic to na forum :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Jędrych Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Proponuje umiescic to na forum :biggrin:NIe jestem biegłym komputerowcem......Chętnie pomogę wszystkim "zaviragowanym" z problemem rozrusznika, ale nie wiem jak przesłać opis i zdjęcia...Może ktoś mi w tym zechce pomóc?Pozdrowienia dla Yamahowców - T. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Hmm , kumpel miał kiedyś XV500. Z tego co pamiętam też miał okrutne problemy z rozrusznikiem. Wiem, że wtedy kombinował coś z rolkami na rozruszniku. Dobry mechanik na pewno rozwiąże sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiolino Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam.Chcialbym poruszyc temat "stary jak swiat" czyli trzaski przy rozruchu.Tomasz juz przesiadl sie na inne moto i nie ma juz schematow swojego patentu :-(.Moze ktos korzystal z jego pomocy i posiada materialy pogladowe ?Prosze o kontakt na [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi