szulczyk Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 witam mam pytanie nawet dość ciekawe:P,jest sobie motor np.honda nsr 125 i ONA JEST ZAREJESTROWANA NA MOTOROWER CHOĆ MA 125CM3 POJEMNOŚĆI CZY NP.JA MAM WSKE JESZCZE ENI RPZEREEJESTROWANĄ CZY JA BYM MÓGŁ SOBIE TAK PRZEREJESTROWAĆ A JAK TAK TO CO MUSZE SPEŁNIĆ???PROSZE O ODP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Nie, bo WSK kazdy zna i nikt nie uwierzy... I nie bylo seryjnej WSKi 50cc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 dokładnie, nawet nie myśl o rejestracji wsk-i na motorower,móglbyś spróbować zrobić tak z jakims mniej znanym sprzętem i liczyć na brak kompetencji tych którzy ci będą wydawać dowód a potem kontrolować cię na drodze i podbijać ci przegląd, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 no ciekawe co by ci policjant powiedział jak by cie na WSK zatrzymał głupi to oni nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielo Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Nie ma takiej możliwości, jeżeli przejdziesz rejestrację to życzę powodzenia przy pierwszej leprzej kontroli drogowej, policjanci to nie to samo co kiedyś. :D Kodek drogowy mówi jasno do 50 ccm i 45 km/h. Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi