rozek Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 TZR - wydaje się mulasta, ale jakoś tak równo ciągnie od niskich obrotów do końca -jest spora no i bardzo ładna -hamulce dobre tak jak w każdym -ogólnie w prowadzeniu nic specjalnego brzozowy model ?? napisz jeszcze cos o gpr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 ja mam 172cm wzrostu i dla mnie nie jest niska od ziemi do siodła ma 81cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 ja mam 175, ale na mojej ns1 spokojnie koles siedzial co mial 180... powyzej to juz moze smiesznie wygladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 A ja polecam Af1 50/80. Ładny motocykl, tańszy od rs....tyle wiem ale może będzie cię interesował! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 A ja polecam Af1 50/80. Ładny motocykl' date=' tańszy od rs....[/quote'] koles intersuje sie maszynami wartymi 2-3 razy tyle jak widac z nieco nowszych konstrukcji wiec af chyba tu nie pasuej za bardzo... ale jesli af1 to tylko futura.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 CO do wypowiedzi Terrorysty - mówie o wersji od 99, a nie o twojej starej (najstarszej?)Co do tego - "padłem z wrażenia i pożałowania dosłownie, jeśli aprilia to skuter a tzr to prawdziwy ścigacz" to mam cię gdzieś, ale się wytłumacze. Poprostu zwykłego szarego czlowieka TZR może zmylić z prawdziwym ścigaczem, a RS wygląda bardziej zabawkowo i łagodnie (mowa o nowej wersji) i dopiero później taki zwykly szarak bez pojęcia zobaczy, że to jednak nie skuter tylko coś a'la ścigacz. Starszej wersji to nie dotyczy BURAKU ! RS nadaję się do każdego wzrostu, ale bedzie sie na niej wyglądało jak na psiem moim zdaniem max 175-180 cm. A o GPR specjalnie dla Rożka :) Wiec byłem posiadaczem Derbi GPR 50 wersji z 2000 i moge juz o niej co nieco napisac (niewiem czy bedzie Cie to Snake interesowało)-jest niska, ale ma mały prześwit i ja wtedy ponad o wzroscie ok 185 cm jeździłem na niej bezproblemowo, czułem się na niej doskonale, ale wyglądałem też jak na psie (niektorzy tak sądzili :))-duży plus za spalanie, bo żeby spalił W MIEŚCIE 3 l / 100 km trzeba było piłować i to nieźle-osiągi ? identyczne jak w TZR vmax ok. 100 km/h (na zegarze) z samochodowym ponad 110 km/h-jest wygodny wbrew pozorom-PLASTIKI SĄ OKROPNE bo lepszej glebie rozsypie sie wszystko w mak-praktycznize 1 osobówka Tak to raczej wszystko, ogólnie ... moge polecić, ale tylko jest lepsza niż konkurencja w tym, że malutko pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Kurde a ja myslałem nad ns -1'ą :cry: jak mówicie że żłopie cholernie to niedobże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 jak mówicie że żłopie cholernie to niedobże wiesz... moze z 6-7 litrow przesadzilem, ale na 5-6 musisz byc przygotowany. wszystko zalezy takze od jazdy... ale jedno co moge powiedziec to to ze jets to naprawde super maszyna... ale niektorzy pasazerowie narzekaja na slizganie sie po siedzeniu... zawieszenie moid malina... oczywisice zalezy jeszcze jaki sobie olej wpuscisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 moze z 6-7 litrow przesadzilem' date=' ale na 5-6 musisz byc przygotowany. [/quote']A niecieknie Ci gdzieś gaźnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 A niecieknie Ci gdzieś gaźnik? nie... z gaznikiem jets wszystko ok. sprawdzalem nieraz. po prostu moto jak chce ciagnac to i zre jak smok... no bo 6 litrow na 80`tke to juz raczej duze smoczysko:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 moze z 6-7 litrow przesadzilem, ale na 5-6 musisz byc przygotowany. A niecieknie Ci gdzieś gaźnik? mi spadlo spalanie :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 mi spadlo spalanie ?????? nie kumam...???? chalapalo ci spod gaznika??? chyba jednak zerkne pod niego jutro bo cos jednak moze w tym byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 i tak polowa tego co spali dwusuw wypluwa tlumik :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 i tak polowa tego co spali dwusuw wypluwa tlumik :lol:Dlatego są silniki na wtrysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Siwy_Dlatego są silniki na wtrysku.dlatego tez sa czterosowy...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi