PGR Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Witam!! Interesuje mnie co na ten temat macie do powiedzenia. Wiem, że są wykonywane takie elementy przez fachowe warsztaty i nie odbiegają parametrami od tych fabrycznych. Może ma ktoś doświadczenie w tym temacie.Chętnie dowiedzałbym się czegoś więcej. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 może gdzie, za ile, z jakiego materiału i na co zwracac uwagę jak sie takie coś kupuje na jakimś Bajzlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 No właśnie Ryży chodzi mi o wszytsko związane w tym tematem jak ktoś robił czy wie coś to niech się podzieli swoim info... Co to za Maciek, możesz lekki opis walnąć :?: Czyżby to ten Maciek z Ryków :?: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Heheh jaki ten świat mały - znam Maćka byłem u niego jakies 2 weeki temu. Mówił mi, że Cię zna. Przekręcę do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 PGR jak sie czegoś dowiesz to podziel się informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Spoko ale na razie nie dzwonię sam muszę się bliżej doinformować w konkretach a mianowicie co to za zawiecha do kotrej pólki mają być itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 a można spytać a co ten Maciek jeszcze dorabia oprócz półek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi