Doktor Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Jak poszukasz na forum to znajdziesz linki do producentów najpopularniejsi to Moto Roni Sępioł i Kuźnia motocyklowa , z wszystkimi mam podpisane umowy ,wiec mozesz to zamówić u mnie, cenowo nie ma różnicy , nim sie zdecydujesz zastanów się czy chesz z nierdzewki,czy chromowane jak zamawiasz kpl. to polecam nierdzewke jest trwalsza ,natomiast jesli już masz sporo chromowanych dodatków,to nierdzewka ma inny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-kk Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 brakuje mi oparcia tylnego z bagaznikiem i gomoli . nie cytowałbym ale pojawia się dwukrotnie. GOMOLI :?: a co to jest :?: nawet fajna nazwa zastępcza dla gmoli, a może GAMONIE :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 nawet fajna nazwa zastępcza dla gmoli, a może GAMONIERaczej "Dla gamoni potrzebne gmole" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Raczej "Dla gamoni potrzebne gmole" Całe szczęście że ich nie mam , ale czy mi sie wydaje ,czy Ty je miałes jak byłem u Ciebie? :-D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi