Ozi Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Jaki olej należy wlać do skrzyni w Aprili af1 50? Silniczek Minarelli RV6, ale w necie nie znalazłem odpowiedzi. Podobno olej 20W30 półsyntetyk...Trzeba trzymać sie ustalonego symbolu czy mozna wlać np. 30W40 ? (oczywiście nie jestem pewny jaki należy 8O ) olej w skrzyni był gęsty i biały - czym mogla być przyczyna? jedynie wiem ze nie był zużyty... Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 olej w skrzyni był gęsty i biały - czym mogla być przyczyna? jedynie wiem ze nie był zużyty...Normalnie mi to wygląda na olej zmieszany z plynem chlodniczym...ale jak sie on zmieszal? 8O Jak? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 olej hipol po uzytko miał kolor biało kremowy . tak przynajmniej mialem w ogarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Miałem zdarzenie ze głowica była odkręcona lekko i cały płyn mi się spalił lub gdzieś uciekł... sam sie zastanawiam jak to sie by mogło tam dostać. Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 olej hipol po uzytko miał kolor biało kremowy . tak przynajmniej mialem w ogarze:) Ja tak mialem tez tyle ze w komarze.. a w rs jeszcze nie sprawdzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 :P :-D wróćmy na ziemie chłopaki... ;) wkońcu muszę coś tam wlać, ma ktoś pojęcie ? Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Motul Transoil expert 1/2 syntetyk 10w40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Nareszcie :P dzięki Ci za to :!: Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 a bialy moze dlatego... ze naprawde byl przytyrany do tego stopnia, ze bardziej sie nie dalo:P ja tak mialem w pierwszym moto- w ogarku... normalnie mi sie mleko wylalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Może, ale dużo km na nim nie zrobiłem 1500 - 2000. Może tyle wystarczy? Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Siemka!!! Wlej wpier jakis olej typu hipol i wypłukaj ze dwa razy. jak nie pomoze to musisz sciagną dekiel i zobaczyc czy jakiejs dziurki małej nie ma. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Już mam to za sobą 8) Ale dzięki za odp Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi