magneto Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 A gdyby ktos mial uzywany szkielet gaznika to chetnie bym kupil!!! ja takowy posiadam. dorzuce do niego co tam jeszcze znajde.. przepustnice, plywak i takie tam. zglos sie na pw albo [email protected] a jesli chodzi o moto to poprobuj z innymi wartosciami cieplnymi... moze tez ustawienie iglicy, ale to chyba za wiele nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAWE? Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Witam wszystkichDzieki za propozycje ale juz mam szkielet i jest to samo! Wydluzenie dolotu nic nie pomoglo. Zostala jeszcze cewka na ktora czekam i czkam i czekam...Czy ktos ma jeszcze jakies pomysly co tej JAWIE moze byc???????????Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabu Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Lewe powietrze sprawdzałeś czy gdzieś nie dostaje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAWE? Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A moglbys jasniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabu Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 +sprawdz czy gdzieś poza gażnikiem nie dostaje się powietrze do komory spalania miałem też jawke i wiem że tam zawsze był problem z gażnikiem oraz mocowaniem kroćca do cylindra oraz kolanka do tłumika ogólnie super sprzęt jak jest zadbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAWE? Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 DziekiTak na prawde to kolanko raczej slabo sie trzyma o czym swiadczy to ze podczas pracy kapie z uszczelki. Ale przy ktuccu i gazniku uszczelki na maksa przykrecone.Wielkie dzieki za sugestie jak pojade na weekend do domu to wszystko posprawdzam. Pozatym mam nowa cewke wiec wszystko sie wyjasni w ten weekend :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Simering na wale ... po tylu latach stania guma sie "psuje" tak więc wez to pod uwagę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 hmm.. mowisz ze na niskich obrotach nie chodzi?? mi to wyglada na niezyt cewki pradotworczej - zaplonowej. A jesli motor stal to miedz na pewno zasniedziala. Proponowalbym wyczyscic, ostatecznie wymienic, cewke pradotworcza od zaplonu i wyczyscic caly stojan.. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi