ZimnY Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Gratulacje! :P Ile to pali? Wiesz już coś? Ile nalejesz tyle spali ;) ale srednio z 5 u mnie tak wychodzi no czasem wiecej :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Ile to pali? Wiesz już coś? Jeszcze nie wiem, ale tak jak ZimnY pisze, ponoc kolo 5l :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Jeszcze nie wiem, ale tak jak ZimnY pisze, ponoc kolo 5l Ja to nie wiem jak może wam tyle palic.(chyba że zarkes obrotów w jakich się poruszacie jest od 7 do 9 tys.) Zresztą wczoraj z Miklas smigałem i napewno tmpem które narzuciłem wiecej jak 4,5 nie powinien wziąć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 jak zaleje pełne 5L to nigdy nie nakrece 100km zawsze konczy sie wacha przy 85-90km ale to dlatego ze czesto sie przyspiesza zwalna głowie bliskie wypady nigdy jeszcze tego nie sprawdziłem w trasie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 3 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 wczoraj z Miklas smigałem Miklasem, Miklasem :-D , to mozna odmieniac przez przypadki :mrgreen: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi