qba Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 ale to ma byc rI czy rII?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 To jest HD06 czyli powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 2 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Dobra Motorbiker jak bede mail to sie odezwe ale tak na marginesie dobzre jest sie pytac wczesniej a nie sie wjeb__ w gówno, chyba przyznasz mi racje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 no jak ja u siebie utwardzilem sprezyne to lekko sie podniosl bo moto ma mase wlasna i troche siada, jak samochod, wiec do konca sie nie zgodze ze utwardzenie go nie podniesie... tak tylko chcialem dodac :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 no jak ja u siebie utwardzilem sprezyne to lekko sie podniosl bo moto ma mase wlasna i troche siada, jak samochod, wiec do konca sie nie zgodze ze utwardzenie go nie podniesie... tak tylko chcialem dodac To chyba miales sklepana sprezyne, bo mi jeszcze ani jeden sprzet nie siedzial pod swoim ciezarem jak stal na nozce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Wiem ze jak go utwardze to sie nie podniesie, chodzilo mi o to jak go utwardzić bo podnieś (patrz "podwyrzszyć") to maly pikus :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 To chyba miales sklepana sprezyne' date=' bo mi jeszcze ani jeden sprzet nie siedzial pod swoim ciezarem jak stal na nozce[/quote'] tu chodzi gdzies o 1-2cm ;p dla mnie to jest roznica ;p jak stoi to podejdz i podnies za tylni blotnik, na bank sie troche podniesie a pozniej kolo oderwie od ziemi dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 tu chodzi gdzies o 1-2cm ;p dla mnie to jest roznica ;p jak stoi to podejdz i podnies za tylni blotnik' date=' na bank sie troche podniesie a pozniej kolo oderwie od ziemi dopiero[/quote']Albo masz taka konstrukcje albo luzy na zawieszeniu i to dosc spore (w YZ kolega tak mial :) ). W TS'ce takie podnoszenie sie to standart. KDX wogole nie wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 no u mnie take wstawanie wynosi 1cm na moj gust, na moj gust tolerowany zakres jak maszyna ma 16 lat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil MX Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 W prawidłowo ustawionym tylnik zawieszeniu moto powinno siadac pod własnym ciężarem o ok 1,5- 2 cm ( mowa o crossówce), a razem z kierowacą to dodatkowo o jakieś 8 cm ( czyli w sumie od ok 9 do 10cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 W prawidłowo ustawionym tylnik zawieszeniu moto powinno siadac pod własnym ciężarem o ok 1,5- 2 cm ( mowa o crossówce), a razem z kierowacą to dodatkowo o jakieś 8 cm ( czyli w sumie od ok 9 do 10cm) A jak usiądzie z 15 albo 20 cm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 A jak usiądzie z 15 albo 20 cm Pomyśl logicznie!! Jeśli prawidłowe obniżenie wynosi 9-10cm to jak masz 15-20cm to znaczy, że masz źle ustawiony amortyzator lub już sie zużył. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 No wiem to był żart...A tak na marginesie dla mnie nie ejst zle wyregulowany tylko zapadniety albo zużyty w uj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Amortyzator moze byc dobry tylko kierowca wyrosniety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Amortyzator moze byc dobry tylko kierowca wyrosniety :) Co ma piernik do wiatraka waże tylko 80 kg to wcale nie duzo a pozatem umiem rozpoznać zapadniate moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi