viperPL Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 czołem. Wie ktos moze jaki włącznik pasuje do ECI ?? (etz z wlacznikiem przy klamce) . Nie chce kupowac oryginalnego bo one strasznie badziewne w mojej okolicy.kupilem juz 2 takie i 2 sie rozwalily , potem z dwuch zrobilem jeden i tez cos zaczyna sie je**ć :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 20 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2003 Samemu można coś pokąbinować używając trwałych micro-swich'ów Występują np.jako wyłączniki krańcowe w maszynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoPe Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Fakt, strasznie słabe są te wyłączniki... W swojej MZ chciałem dobrać jakąś krańcówkę, ale nie znalazłem takiej małej, więc dolutowałem przewody do czujnika i oblełem z zewnątrz "Distalem". Wytrzymuje już rok... Prowizorki są najtrwalsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Właśnie padł mi przedni (NOWY) wyłącznik światła stop i założyłem micro swich’a Kawałek małego kątowniczka do którego trzeba przykręcić wyłącznik a na drugiej ściance otwór w który wsadzamy gwintowaną rurkę można zastosować tą po wyłączniku oryginalnym usuwając styki z obudową - wsadzić kawałek gwoździa wyregulować i zapomnieć o wyłącznikuPodobno stare oryginały spisują się dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi