wueska Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 kutwa dużo chętnych może ma ktoś jakiś ftp :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jeżeli pochodzenie tego pliku jest w 100% legalne (bez obrazy dla nikogo;poprostu już miałem problem u admina mojego www) to mogę zamieścić na www i podać linka do pobrania. Warunkiem jest plik o wadze poniżej 20MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 tak jest 100% legal ;) musisz zaznaczyć tylko ze autorem jest Szymon Trocki i ppowyższe pliki są zamieszczone za jego zgodą;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 no to podeślij mi to na maila:[email protected]. Ja to spakuję i dołączę plik txt z tą informacją.Czekam na maila:D [ Dopisane: 08-10-2005, 10:37 ]Ok. Zamieściłem pliki pod adresem:http://stud.ics.p.lodz.pl/~kaloshWysokich transferów ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Niestety trzeba napisać posta :/ zeby koledzy sie zoriętowali :D:P Kolo zamiesciuł już pliki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Tak sobie czytam i w sumie też bym może looknął jak to wygląda, tym bardziej, że na remont moto wydałem tyle, że jak na razie nie stać mnie na kupno gotowego już modułu. można prosić te pliki na [email protected]. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 są na stronie www:P podanej przez gościa nademną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 ooops ja roztargniony... chyba byłem zaślepiony perspektywą eletronicznego zapłonu w mojej jawce, że nie zauważyłem tego ostatniego posta... :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi