Browar Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Czolem! Dzieki za mile slowa :).Za motorek dalem niespelna 10tys.zl. Poki co cyka jak zegarek, a juz bede mial z 1300km na nim :). Juz przeskoczylem bariere 60tys.km. Brak wyciekow, motorek zapala, pracuje rowno, elegancko... Zyc nie umierac :). Pozdrawiam :D Siema Zbyhu! jestem tutaj nowy,nie wiem czy sie nie znamy z widzenia bo mieszkam niedaleko rybnika. Zobaczymy sie na kotwicy to sie poznamy. A seven fifty to godna maszynka! Gratulajce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Witam,Przyłączam się do gratualcji. Super że zanabyłeś nowego sprzęta i teraz będzie śmiganie jak marzenie :twisted: no to wreszcie bedziesz nadazal za grupa KGP Jest tylko problem' date=' czy KGP bedzie za mną nadążała (no, może z wyjątkiem xtr) :mrgreen: [/quote']No pikne kfiotki, muszę zmienić tego Gs-a bo zaraz sama zostanę z moim biednymi niespełna 50 konnym potworkiem. GRATULUJĘ wam obydwu 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 6 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 i jam siem przylaczam do gratulacji 8) to co kolego za 10 miechow cb1300? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 6 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2005 Czolem! Nie, nie... Ten motorek, jesli nie zacznie sie sypac, to jezdzi ze mna minimum dwa sezony... Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Gratulację motocykl ładny niestety nie miałem okacji popodziwiać go z bliska ale na zdjęciu jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi