Pawel Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 A więc szukaj używki. Mam tylko nadzieję, że nie kupisz jakiegoś badziewia. Ja osobiście kupiłbym nowy. Jakoś mam awersję to używek, jeślli chodzi o części tego typu. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 to jak masz rozeznanie w czesciach to ile kosztuje nowy napinacz, a ile uzywka i czy znasz kogos kto moze takie cos posiadac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 to jak masz rozeznanie w czesciach to ile kosztuje nowy napinacz, a ile uzywka i czy znasz kogos kto moze takie cos posiadac?? w kawie nie wiem :) -natomiast do GSX-R-a w zależności od konstrukcji samego napinacza ceny wahają się od 270-370 zł co do używki to uważaj :!: -ja na własnej skórze przerobiłem temat uzywanego napinacza :P kupiłem wysyłkowo taki napinacz w jednym z ASO SUZUKI podobno wyjęty ze sprzęta z przebiegiem 10000 km i jak zapewniał gość w stanie idealnym koszt 150 zł -jednak po zamontowaniu okazało się, że na tym " nowym " " idealnym " napinaczu sprzęt chodził dużo gorzej niż na moim starym ;) - naszczęście kasę mi zwrócili bo tak się z nimi umówiłem ale kupowałem w końcu "pewnej "firmie.... -jak kupisz z ogłoszenia to wiadomo jak może być z odzyskaniem kasy... ja się skusiłem bo jeszcze wtedy na nowy napinacz trzeba było czekać 2 tyg a sezon trwał ... BTW mam do sprzedania napinacz do SRAD-a 97-00 -może będzie pasować do twojego sprzęta :?: :?: czasami bywa, że takie części jak choćby napinacze sąbliźniaczymi konstrukcjami u różnych producentów ... :idea: Pozdrawiam Turek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi