ukasz Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 najlepszy alarm to duze bydle<pies> krowi łańcuch i żul który to pilnuje! A jak będziesz taki "alarm" woził ze sobą? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 Duże bydle biegnie obok motocykla, krowi łańcuch na szyi, a żul jako pasażer ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 ja kupiłem moto z alarmem i mnie tylko wkur... ,w xj kiedyś miałem dotykówke fajny bajerek:D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Ten "immobilizer" to coś takiego, jak w maluchach było? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi