szulczyk Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 WITAM MAM PROBLEM Z 3 BIEGIEM W MOJEJ WSK 125 OTUŻ LUZ 1 I 2 DZIAŁAJĄ POPRAWNIE A JAK WRZUCAM 3 TO SIĘ WRZUCA TYLKO ŻE STRACI SZYBKOSC I POWOLI GAŚNIE,JESZCZE JEDNO PYTANIE CZY TO MOZE BYĆ JAKAŚ WINA "PODKŁADKI" PROSZE O ODP??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Z tego co piszesz to cos tam chyba stawia duzy opor silnikowi. Nie wiem jak tam jest w wsk , ale 3 bieg to chyba bezposredni wiec chyba cos musiales zle poskladac w skrzynce, albo cos za mocno spasowales i sie przyciera.chyba bez rozbiorki silnika sie nie obejdzie :roll: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 odkrec pokrywe od strony magneta zdejmij lancuch zobacz jak zebatka chodzi na jedynce i na 2 biegu (oczywiscie przy wykreconej swiecy -bedzie lzej) a potem zobacz jak chodzi na 3 i porownaj powinienes czuc roznice ze idzie ciezej jak tak to cos zle chyba zlozyles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi