ural_zgora Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 witamczy ktos spotkal sie moze z chlodnica w m63. Czy jest to ciezkie do zrobienia? Czy mocno trzeba rzezbic w silniku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Ja sie spotkalem, ale tylko w teorii. Jakos nie potrzebuje w mojej solowej szosowce. Nie grzeje sie. Moze bym zrobil jakbym mial terenowy zaprzeg bo wieksze obciazenie i mniejsze chlodzenie.. Tu jest jakis scemat Silnika nie trzeba ruszac tylko nakretke filtra oleju. http://www.jimmie.motocykle.org/index3.htm (warsztat)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Tylko ze m63 nie ma filtra oleju. W m67 to wiem ze to latwo zrobic, wystarczy podlaczyc sie pod ta dolna nakretke z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi