PomyK Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Pokazywał chyba gdzieś linka,widziałem go.Z wyglądu Ok ciekawe jak stan techniczny itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64202285 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 no to nie ma co czekac, tylko jechac i patrzec motor (najlepiej wes kogos kto sie jest dobrze obeznany w takich motorach ,zeby jakiegos walka nie wcisneli...).a w Zime fakt jest najlepiej kupowac, chociaz ja w zime kupowalem to mialem maly problem bo akurat duzo sniegu bylo i ciezko bylo wykonac jazde probna(nawet wlasciciel kilka razy sie na lodzie przy mnie wywalil :-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 quadbike napisał:no mam dr 125 99 rok na motorower za 4000zł No to sie nawet oplaca I tak nie kupi. QUadbike- jezeli kupisz tą Dr masz odemnie 15zł na wache :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 16 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 I tak nie kupi. QUadbike- jezeli kupisz tą Dr masz odemnie 15zł na wacheA czemu sądzisz że nie kupię :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 dam Ci 10 zeta na wache :flesje: a ajk niekupisz to w zeby ;) p.s. obiór osobisty :crossy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 I tak nie kupi. QUadbike- jezeli kupisz tą Dr masz odemnie 15zł na wacheA czemu sądzisz że nie kupię :?: bo każdy z nas był kiedyś w gimnazjum* i po kilka razy 'kupował' motocykl już na pewno ;) *- dla tych ze starego programu nauczania liceum :crossy: na przykładzie monitoringu rynku :flesje: jaki przeprowadziłem w okresie grudzień-sierpień (czyli od momętu zainteresowania się, do kupna motocykla) dla klasy 125ccm, powiem Ci, że najlepiej jest kupić na wiosnę, tyle, że musisz przyglądać się allegro juz od zimy. Dlaczego? bo niektóre motorki na początku zimy miały cenę 'zimową' 7000zł, a w kwietniu 6000zł, a w lipcu już 5000zł - tak! niektórzy tak długo sprzedają! na wiosnę możesz trafić dwa typy motocykli - te które przez zimę zostały odpicowane i te których przez całą zimę nikt nie chciał kupić z niewyjaśnionych przyczyn - które Ty przeoczyłeś przy oględzinach :twisted: (niestety tak było w moim przypadku... :cry: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 no jest na wiosne taki okresu zgadzam sie z Ryzym bo sam mialem chwile zwatpienia czy sprzedam a w garazu staly juz dwa moto :-) i wtedy nadchodza mysli o cenie nizszej niz nawet dawalem zima :? pozdro :flesje: jak mowia KTO SIE SPIESZY TEGO........... :twisted: [ Dopisane: 17-09-2005, 10:44 ]a i poszedl taniej na wiosne o 1000zl niz chcialem w grudniu i styczniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Kiedy kupić motocykl? Myślę, że za jakieś 4 lata, jak już będziesz w odpowiednim wieku i zdobędziesz odpowiednie uprawnienia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 To teraz ja ;) Kiedy kupić motocykl? Wtedy kiedy będzie się chciało go mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Kiedy kupić motocykl? Myślę' date=' że za jakieś 4 lata, jak już będziesz w odpowiednim wieku i zdobędziesz odpowiednie uprawnienia :mrgreen:[/quote'] za 4 lata jak się skończy paliwo dla ludu ;) to motocykle będą w cenie złomu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi