rbt Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Witam! Mam problem bo jeździłem moją suzi bez problemowo, jeździłem postawiłem przyszedłem za 40-50 min pale a on tylko na 1 i 4 baniak. Jaka może być przyczyna ? Porsze o szybką odp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 jeśli pali na 1-4 to mogła popsuć się cewka zapłonowa od 2-3 albo jeden impulsator- znaczy ten czujnik przy wale , albo się coś poluzowało przy cewce albo gdzies po dordze.raczej zapchanie 2 gaźników obok siebie jest mało prawdopodobne a tak na marginesie co to za Suza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbt Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 O ile się nie myle to cewki sa montowane w układnie 1-2 i 3-4.Gaźnik też nie bo są dwa na cztery cylindry. Jest to Suka GSX 550 EFProblem rozwiązałem, w jednej z kostek modułu zapłonowego odłączył sie kabelek co spowodowało usterke, już jest po problemie.Dzięki za pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 cewki są na 1-4 2-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi