Soku11 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Apropo plastikow... :buttrock: Macie linka moze maja tam bo na fotach sa: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M162040 POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisso76 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Apropo plastikow... :icon_mrgreen: Macie linka moze maja tam bo na fotach sa: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M162040 POZDRO zobacz wykonczenie mojej nie malule tylko oklejam..... super wyglada i jest tansze www.allegro.pl/item130222414_suzuki_dr_350_94_rok_po_remoncie_plus_dodatki.html jak ktos chce mozna sie dogadywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 No twoja DRka to niezla sztuka musze powiedziec :icon_rolleyes: Gdybym nie mial mojej to bym sie pewnie na twoja polasil :) Co do obklejania to ja tam dalem linka do plastikow jakby ktos polamal albo cos... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 zobacz wykonczenie mojej nie malule tylko oklejam.....Krissu czym i jak okleiles DRe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 tak jak widac bak blackbirda a reszta inwencja tworcza. no luuudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 gdyby ktoś chciał posłuchać i popatrzeć na tłumik MontiiSport to daję linka: http://video.google.pl/videoplay?docid=-53...2381025&q=dr350http://video.google.pl/videoplay?docid=-36...1389329&q=dr350 fajnie brzmi, extra wygląda, przy odcięciu zieje ogniem, no i najważniejsze podnosi moc ;-)))no i w okolicznych lasach podobno zwierzyny już nie ma. :) Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 a ten MontiiSport bedzie do drz pasowal ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 nie mam pojęcia czy będzie pasowało do drz, jak kupowaliśmy do naszych dr'ek też braliśmy w ciemno i udało się.na pewno trzeba zrobić przejściówkę między kolankie a końcówką. Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no wlasnie. a jak ta przejsciowke zrobiles?? bo chyba sie skusze na ten wydeszek. na tym filmiku to wyglada ogien lepiej jak w kompletnym wydechu YOSHIMURy za grubo ponad 1000zl ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no wlasnie. a jak ta przejsciowke zrobiles?? bo chyba sie skusze na ten wydeszek. na tym filmiku to wyglada ogien lepiej jak w kompletnym wydechu YOSHIMURy za grubo ponad 1000zl ;D Kumpel, który ma warsztat mechaniczny zespawał dwa kawałki rury kwasówki o różnej średnicy. W ten sposób zrobił redukcję. Na koniec dorobił uchwyt. Tyle wiem, bo to nie ja robiłem. Ale efekt jak widzisz jest zaj.... :) Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 zaj... to baaaardzo malo powiedziane!!!! nie wiem jak ale tez tak zrobie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Nie no rewelka ten tlumik, o ile jest wieksza moc i jak sie ten tlumik odnosi do zaworow czy ich nie wypala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 tak jak widac bak blackbirda a reszta inwencja tworcza. no luuudzietej "specjalisto" tyle to wiem i takie uwagi zachowaj dla siebie!! chodzi mi o to czym okleil boczki :icon_rolleyes: ( oj nastepny wszytkowiedzacy forumowicz???? :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag*magic Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 tej "specjalisto" tyle to wiem i takie uwagi zachowaj dla siebie!! chodzi mi o to czym okleil boczki :icon_rolleyes: ( oj nastepny wszytkowiedzacy forumowicz???? :) ) gdyby kazdy mial takie problemy swiat zycie bylo by latwiejsze... no comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Hehe zgadzam sie z mag*magiciem:) Poszukaj na allegro moze beda gdzies takie naklejki. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi