Buli DR Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 :) nie wczesniej wszystko bylo ok a tarcza jest raczej dobra :flesje: a jaki jest koszt nowej tarczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 www.larsson.pl www.dr350.jak.pl polecam zajzec na te stronki, pomijam fakt ze bylo to juz paaaaaaaaaaare razy, byc moze cos jest nie tak z klockami, musial bys to sprowadzic, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 W tej temperaturze klocki gorszej jakosci piszcza jak glupie. Moje akurat nie ale w auctach to masakra, odrazu slychac kto na tym oszczedza... Pozdrofka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Fuck znowu wyslalo z konta dziewczyny :) To bylem ja ten wyzej :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 PanowieJaki maksymalnie gruby laczek wejdzie na tył 130? 140?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) wejdzie 140 Edytowane 12 Lipca 2006 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Tak z innej beczki. Ma ktos oryginalny wydech do DR350? Chetnie zakupie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 CześćOstatnio chciałem wymienić filtr powietrza i zakupiłem gąbkowy. Po dostaniu się do air boxa zobaczyłem, że jest tam filtr papierowy. Wyjąłem go i spróbowałem założyć gąbkę i tu moje zdziwienie, gdyż gąbka nie przylega tak jak powinna. Wydaje mi się, że powinien być na nią jakiś "koszyczek" lub coś w tym rodzaju?PozdrawiamGajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Tak Gajep. Tam jest koszyczek ala stelaż pod gąbkę. Zobacz na stronce chyba gdzieś tam jest zdjęcie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Tak Gajep. Tam jest koszyczek ala stelaż pod gąbkę. Zobacz na stronce chyba gdzieś tam jest zdjęcie.Pozdrawiam Tak właśnie myślałem, ale u mnie tego nie ma. Będę musiał dokupić.Gajep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam,jestem TU nowy a DR 350 mam od paru miesiecy,ale zrobilem nia ok 1 tys km dopiero.Mam po przerobce na 440 i nawet jedzie :icon_mrgreen:Mieszkam kolo Piły moze znacie jakis serwis gdzie moglbym przeregolowac gaznik,ustawic zawory itd??ma ktos na sprzedaz sportowy wydech do tego modelu?? pozdrawiam Jest TU ktos z okolic Piły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 CześćWitamy w gronie. Co do serwisowania to poszukaj kolegów z Piły np:Wazzibi na dr 125. Co do wydechu to wstrzymaj się. NIebawem ukaże się moja koncepcja (jak przyjade z urlopu) odnośnie wydechu w DR 350.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli DR Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 witam Ja mam sportowy wydech do Suzuki DR 350S wspaniałej firmy ARROW.Nie musisz robic zadnych przerubek odkręcasz stary a przykrecasz nowy. Jest on niewiele uzywany ma przejechane okolo 2tys km. :banghead: Jezeli zaproponowalbys dobra cene za niego mógłbym sie pofatygowac i Ci go odsprzedac. Tłumnik nadaje piękne brzmienie. Dobry Basik :buttrock: Cena nowego to około 1600zł :icon_mrgreen: :icon_eek: http://bikepics.com/pictures/561950/ http://bikepics.com/pictures/565816/ pozdrawiam tu masz moje gg jakbys byl zainteresowany :banghead: 5422660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Thors,a co to za koncepcja ma byc ?? :icon_mrgreen:Na allegro widzialem tlumiki uniwersalne ,owalne monti sport czy cos w tym stylu za ok 360 zl i o nim mysle.Buli DR - jesli chcesz za niego "normalne" pieniadze jak za urzywany tlumik to moze sie dogadamy :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Pilnie poszukuje pudelka - mocowania na akumulator do DR350s '91. Bede bardzo wdzieczny jesli lezy komys takie pudełko niepotrzebne to oryginalnie montowane do ramy na lewym tyle. Kompletne potrzebuje. Pozdrawiam! kontakt: [email protected]lub PW lub tel: 663962746 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi