zielorz Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 no ja tez mysle ze to nie mozliwe :P ale jak tak jest :) to choc by mial pol sezonu wytrzymac to i tak bedzie taniej niz sama korba :P dlatego szykuje kasse i zamawiam zeby zobaczyc co to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 slyszalem ze w cr pada kosz sprzeglowy ?? prawda to dobrze slyszales mi sie pourywaly mocawania w koszu sprzeglowym ale naszczescie tym mniejszym nowy koszt mniejszego tego do ktorego przykreca sie tarcze to koszt prox 120 oryginal 350 za to durzy tak kolo 800 Ale od czego sie one pourywały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 a ja mam pyt. gdzie mozna kupic niedrogo tlok i zestaw uszczelek do Hondy Cr 125(rok. 94-95) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 jaki tlok ? prox/ vertex ja kupilem za 330 zl proxa selekcja A odezwij sie na priv jak chcesz to dam ci numer telefonu (za uszczelki na gore silnika caly komplet dalem 90 zl) pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 jaki tlok ? prox/ vertex ja kupilem za 330 zl proxa selekcja A odezwij sie na priv jak chcesz to dam ci numer telefonu (za uszczelki na gore silnika caly komplet dalem 90 zl) pozd. szczerze to nie znam sie na tlokach, jaki bys doradzil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 vertexy sa lepsze ale to zalezy od twojej jazdy bo jesli jestes amatorem to po co ladowac vertexa ktory jest ponad stowe drozszy na prox-ie dasz rade;) ja tez mam teraz proxa i nie narzekam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 vertexy sa lepsze ale to zalezy od twojej jazdy bo jesli jestes amatorem to po co ladowac vertexa ktory jest ponad stowe drozszy na prox-ie dasz rade;) ja tez mam teraz proxa i nie narzekam ;)jestem typowym amatorem, skoro tak mowisz to Tlok Proxa Mi styknie... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Prox gdzieś koło 315 zł a Vertex 400zł.Najlepiej kup Wiseco Kuty tłok za 600zł ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Prox gdzieś koło 315 zł a Vertex 400zł.Najlepiej kup Wiseco Kuty tłok za 600zł ;) :flesje: gdybym mial dzianych rodzicow ktorzy by mi sponsorowali to bym napewno kupil taki tlok Wiseco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 gdybym mial dzianych rodzicow ktorzy by mi sponsorowali to bym napewno kupil taki tlok Wiseco...Jakby co to enduro sie dorobil CR'ki sam i starzy tylko przywiezli mu moto. Ja slyszalem ze kute tloki trzeba czesciej zmieniac ale powoduja one to iz motocykl sie wyzej kreci. Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Ja slyszalem ze kute tloki trzeba czesciej zmieniac ale powoduja one to iz motocykl sie wyzej kreci. Czy to prawda?Nie wiem czy to prawda ale wiem że to jest prawda ;) > Jakby co to enduro sie dorobil CR'ki sam i starzy tylko przywiezli mu moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Wojtas wiezs co nie wiem, podobno od przeciazen ale kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 gdybym mial dzianych rodzicow ktorzy by mi sponsorowali to bym napewno kupil taki tlok Wiseco...Jakby co to enduro sie dorobil CR'ki sam i starzy tylko przywiezli mu motono Ja tam nie wiem calkiem mozliwe, tylko pisalem o sobie ze jak Mnie to nie stac na tlok za 600 zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 W jakimś poście napisałem jak sie dorobiłem CRki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 W jakimś poście napisałem jak sie dorobiłem CRki :-)to napisz raz jeszcze tutaj jak mozesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi