zysio Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 siema ja jestem z Środy Ślaskiej jak nie masz z kim latac to zapraszam do nas mozemy posmigac w jakims terenie nie jezdze tylko sam :) jak cos to na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Stary temat, ale chyba dalej są motocykliści w Lubinie, którzy jeżdzą ;). Chyba, że są jakieś kluby, ale wątpie ;). Jeżdzi tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja dziś buszowałem po lubinie ale lipa jest, nawet skuterowców już nie widać a fajer slizga się na każdym biegu, chyba czas zimować niuńkę :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Zmień Grzester moto w profilu bo tam jeszcze babcia wisi :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Juś, to jak zimujemy motóry, czy jeździmy? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Ej Ej, ja jutro jeszcze sobie pojadę zwiedzić kawałek Lublina :) Edytowane 19 Listopada 2012 przez kamal068 Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 jakiś filmik na zimowe dni możnaby nakręcić Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Grzester, jeździsz jeszcze, czy już zimujesz moto? Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja już swój zimuję. I tak łańcuch już mi przeskakiwał, więc jazda była misją samobójczą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No a ja nie dawno co wróciłem, nawet nie tak źle, w dodatku w jeansach jechałem, zrobiłem jakieś 30 kilometrów i nie zmarzłem. Jedynie co, to kierunek zgubiłem, nie wiem jakim cudem :dry: Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 no dziś już niunie na stojaki, mycie, czyszczenie, smarowanie, tankowanie pod korek... juter jeszcze polerka i pod pokrowiec :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Właśnie. Jak nie zatankuję pod korek, to tej parafiny dużo może być na tyle, że zrobi mi coś z silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 parafiny? a co to diesel? leje sie do pełna żeby zbiornik nie korodował przywieź mi to swoje łajno na pare dni to za niewielką opłatą ci porobie czyszczenie gaźników, wymiane oleju, i ogólny serwis co tam bedziesz chcial Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie wkurza was to, żę jak są światła na czujkę(np. koło reala), to czasami czujka was nie chwyta i musicie czekać aż jakieś auto z tyłu nadjedzie, by czujka zadziałała? Jak mi się tak zdarzało to próbowałem się coś ruszać, ale tylko wyglądałem jak idiota i nic nie pomagało. Bywało, że czekałem 3 kolejki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ja to nawet nie wiem jak jest z tymi światłami na czujkę. Głównie poruszam się Wojciechowską, Kraśnicką czy Zana, to tam nie ma chyba. Ale ja już nie jeżdżę, moje moto już zimuje, ale prawie codziennie widzę jeszcze (nawet dzisiaj) motocyklistę na Yamaszce FZ6, a nawet skutery się pochowały... Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi