Sokół Opublikowano 23 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 do waszystkich zainteresowanych :] z okazji ładnej pogody jutro(24.09.2005) o godzinie 17 proponuje spotkanie miejsce to samo :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 ok moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 23 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 to do jutrA:] A DZIS BALUJE W CENTRUM HEHE :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Niestety dzis nie moge sie spotkać. Wrociłem z piątkowej imprezy z grypą. Teraz kicham i strasznie napier..la mnie gardło. Kurde jak nie pogoda to choroba musiala mnie dopasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 trudno ja tez troche padniety jestem bo wróciłem rano z imprezy :] ale bedzie jeszcze okazjia zycze szybkiego powrotu do zdrowia pozdro [ Dopisane: 24-09-2005, 16:40 ]ale dzisiaj miałem fajna przygode jade sobie tak z nudów tam gdzie mielismy sie spotkac i z tamtej drogi chciałem sobie w pole wyjechac jade na koniec gdzie jest zakaz wjazdu jade dosyc szybko patrze a tu bus na koncu stoi z pałami to ja zawracam i w długą patrze jada za mna to ja w prawo w pole i przez pole i do domu ;] i tak by mnie nie złapali :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 ale dzisiaj miałem fajna przygode jade sobie tak z nudów tam gdzie mielismy sie spotkac i z tamtej drogi chciałem sobie w pole wyjechac jade na koniec gdzie jest zakaz wjazdu jade dosyc szybko patrze a tu bus na koncu stoi z pałami to ja zawracam i w długą patrze jada za mna to ja w prawo w pole i przez pole i do domu ;] i tak by mnie nie złapali Wariatttttttttttttt 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Wariatttttttttttttt wariat i kto to mówi moze sie pochwalisz swoimi wyczynami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 wariat i kto to mówi moze sie pochwalisz swoimi wyczynami No własnie pochwal się, bo normalnie teraz kazdy bedzie wiedzial zemotocyklistka jest bardziej niebezpieczna i szatanska niz motocyklsita :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 ojoj bardziej nie bardziej równo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 No własnie pochwal się, bo normalnie teraz kazdy bedzie wiedzial zemotocyklistka jest bardziej niebezpieczna i szatanska niz motocyklsita cześć Gatta dokłady opis mojego wyczynu jast na forum Hallo Szczecin-napewno sie usmiejeszojoj bardziej nie bardziej równo niedaleko pada jabłko od jabłonie oj niedalekoooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 niedaleko pada jabłko od jabłonie oj niedalekoooooooooooo :-) nasza jabloń jednak jest bardzo daleko za nami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 nasza jabloń jednak jest bardzo daleko za nami no tak.... masz rację :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Sylwia napisał:Cześć towarzystwo !!!!! Tuuuu to bym się Ciebie Gitta ni spodziwała !!!!!! Pozdrawiam EEEEE Brachu a co ty tak mnie zdradzasz wszystkim A tak zwiedzam strony i widze jak sie ten temat rozkręca' date=' patrze dalej a tu Sylfia i bum. [/quote']A Wy co tu robicie :?: :?: ,a paszły na swoje podwórko :!: :!: :-D :-D no tak a ja potem nie mam co czytać u nas :P . WITAM piekny Lubin od HALO SZCZECIN tym bardziej ,ze 15.10.2005 wybieram sie do Was na wesele(tz. do Waszego miasta :D ). Ciekawe, czy bede miała szanse zobaczyć jeszcze jakiegoś motocykliste. Z WYRAZAMI SZACUNKU ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 A Wy co tu robicie ,a paszły na swoje podwórko no tak a ja potem nie mam co czytać u nas dobrze powiedziane :) WITAM piekny Lubin od HALO SZCZECIN tym bardziej ,ze 15.10.2005 wybieram sie do Was na wesele(tz. do Waszego miasta ). Ciekawe, czy bede miała szanse zobaczyć jeszcze jakiegoś motocykliste. Z WYRAZAMI SZACUNKU wpadnij na motorze to jakies spotkanie zainicjujemy bo zbieramy sie juz od kilku dni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 wpadnij na motorze to jakies spotkanie zainicjujemy bo zbieramy sie juz od kilku dni W tą sobote halo szczecin i nie tylko zbiera sie w NIechorzu na zakończenie sezonu-zapraszam. Ogólna informacja też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi