jawor10 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 WitamWybiera się ktos w ten weekend na jakis wypad??Częstochowa 26.04.2014 ?? Szukam chętnych na jakis wypad z okolic Lubina, Polkowic, Legnicy itd ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ten weekend to bajzel we Wrocku. Może na majówkę wyskoczymy na Jasenik do Czech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor10 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Bajzel jest chyba w niedziele a zlot w Czestochowie w sobote.Można też uderzyc na motoserce do Wrocka i przy okazji do Pokoju gdzie również odbywa sie zlot??http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/166461-i-zlot-motocyklowy-w-pokoju-25-27042014r-keleris-riders/Co do majówki to ja niestety odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quebec13 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ktoś chętny na wypad do Harrachova? Jednodniowa przejażdżka.Proponuję niedziele 11.07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Niedzielę 11 lipca?!A którego roku - bo w tym takiej nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quebec13 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Mój błąd... spojrzałem na kalendarz, no jest wyświetla się 11... to palnęłem.Oczywiście chodzi o niedziele 13.07.2014 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quebec13 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Panowie i panie, ponawiam swoją prośbę także tutaj. Szukam chętnych osób do eskorty motocyklowej.Ślub odbędzie się 26 lipca. Eskorta: Chocianów - Karczewiska. Woj. Dolnośląskie. Tak, będzie woda ognista. :) Szczegóły na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quebec13 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wybiera się ktoś na zlot do Krotoszyna 22.08 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ktoś wybiera się w tym roku na Motomikołajki? O której jest spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Taka impreza w tym roku będzie organizowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi