Grzester Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja widziałem zeta 750 :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wiem, że pytanie dość wczesne ale trzeba zapytać, czy ktoś wybiera się z okolić na motobazar do Wrocka w Lutym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja chyba będę jechał aczkolwiek jeszcze nie jestem pewny, a kiedy jest dokładnie? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Miał ktoś doczynienia z mechanikiem tym koło torów? Tam gdzie stara mleczarnia? Jak wygląa u niego robocizna i jak to stoi cenowo? Wiem, że Dobrze, tanio szybko - tylko dwa z tych mogą być, ale mniej więcej orientacyjnie chciałbym wiedzieć. Bo chyba nie ma innego mechanika w Lubinie? Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Frolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 mechanik do czego? tam jest mechanik samochodowy a nie motocyklowy Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Gościu robi motocykle. Jak kiedyś tam byłem, to stały tylko i wyłącznie motocykle, żadnego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ja chyba będę jechał aczkolwiek jeszcze nie jestem pewny, a kiedy jest dokładnie? 24 Luty 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 to raczej cisnę, aczkolwiek zbytnio nie ma za czym ;] Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jeżeli masz miejsce to chętnie wybiorę się z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ok, bliżej terminu będę się kontaktował :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Będziesz leciał na niedzielny bajzel we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Panowie. Wynajmę elektryka do sprawdzenia gdzie mam zwarcie w instalacji elektrycznej. Cena? Do uzgodnienia. W przyszłym tygodniu(bądź jutro). Obojętnie która godzina, ale trzeba dać znać dzień wcześniej, bo wiadomo, praca. 781-985-515. Siedzę w tym już długo(koło tygodnia) i mam dosyć(jestem laikiem jeśli chodzi o te sprawy). Dajcie znaćta jeśli któryś zainteresowany ;p bo sezon już tuż tuż, a ja do tej pory się grzebię.Moto to Honda CBR 600 F2. Mam schemat instalacji. Edytowane 9 Marca 2013 przez Frolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Ok, sprawa z tą elektryką nieważna. Kiedy panowie i panie jeździmi? :) Edytowane 14 Marca 2013 przez Frolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Jak śniegu nie będzie ^^ Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Pierwsza przejażdzka już za mną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi