tomek RR Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 mam glupie troszke- moze nie na miejscu pytanie, ale zaryzykuje i moze mi sie nie oberwie :D Czy ktos z szanownych forumowiczow poznaje podklad do filmu z Christianem ?- chodzi mi o ten pierwszy kawalek... jak cos dajcie znac-moze na priv co by postow nie potrzebnie nie walic...dzieki z gory!pzdRR !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Czy ktos z szanownych forumowiczow poznaje podklad do filmu z Christianem ?Mi się wydaje, że Michael Jackson (tytułu nie pamięam) ale na ogól jak mi się cosik wydaje to tak nie jest (chociaż może tym razem w końcu trafiłem ! :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 4c Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 ... jak cos dajcie znac-moze na priv co by postow nie potrzebnie nie walic...dzieki z gory!pzdRR !!!Nie, nie na priv. Sam chetnie sie dowiem co to jest za utwor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Na pewno przeróbka Michaela Jacksona, tytuł Billy Jean.Postaram się ustalić kto to gra w coverze bo brzmi naprawdę dobrze!pzdr [ Dopisane: 16-09-2005, 18:24 ]Hehe, więc ściągnąłem i odsłuchałem Billy Jean w wykonaniu: Michael Jackson (chyba z 5 remiksów), Chemical Brothers (nieźle jak zawsze zakręcona), Blackstreet, Eminem (fajne), REM, DMX (wymiata ta wersja, polecam :D), Notorius B.I.G., Electro House Techno, DJ X, Punjabi MC, Boris, Ian Brown, King of House, DJ Z (Money Remix, ale kicha, odradzam), The Sound Bluntz... nieźle coverowany kawałek co?? 8O 8O ... I trafiłem w końcu na kapelę wersję z klipu Christiana - Social Distortion, wersja nazywa się Billy Jean Punk Cover. Jest zajebista. Wypaliłem i gram ją właśnie na dużym sprzęcie. Polecam. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 nieźle coverowany kawałek co?? Shocked Shocked aż mnie to zdziwiło i postanowiłem sprawdzić te covery - serio jest tego nawet więcej niż wypisałeś (chociażby kazaa) właśnie ściągam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Wielkie dzieki Dominik za pomoc. Co do filmu to koles robi zajebis** triki na najlepszym motocyklu (Ducati) i z b.dobrym podkladem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 na najlepszym motocyklu (Ducati)- he he, nastepny zakrecony!,pzdr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Widać po koszulce, a jak! Ducatisti!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek RR Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ja tez mowie dzieki Dominik! ...i tez poluje na monstera na przyszly sezonpzdRR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Rozwalil mnie facio, zupelnie. Troche sie pozbierac nie moglem.Przez ogladanie takich filmow nabieram ochoty na zakup sprzeta to takowych prob. Bo Fazerka nie poswiece! nie nie nie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Czy ktoś tu poluje na Monstera? Mam jednego na zbyciu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Jak juz jestesmy w szerszym temacie 'dukatowym', to rzuccie ikiem na ten test Lamborghini i 999: http://www.ducati.com/racing/00_home_racin...?family=general Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi