BAT Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Witam,Jak tam Doktorze znalazles fotki tego baku ? Dowiadywalem sie o ceny przerobki i sa wrecz kosmiczne. Troche mnie przerazily ale caly czas kombinuje z tym tematem. Pozdrawiam BAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Do wczoraj byłem w terenie , postaram sie podesłać Ci na PW dzisiaj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Zbiorniczek...? Zmieniaj jesli to Ci sie tylko podoba...!!! Przeciez to TWOJ motocykl-i to Ty masz byc zadowolony...POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam!Ja w swojej 535 wymieniłem bak na pochodzący od...535 :) Różnica jest jednak taka, że jest on 2-krotnie pojemniejszy od oryginału.Udało mi się zakupić tanio oryginalny zbiornik od 535, dałem do poszerzenia i pomalowania. Pozostawiłem 1 wlew.Z nowym bakiem motocykl prezentuje się całkiem nieźle :) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Draco jak możesz zapodaj zdjęcie nowego baku od 535 do 535, planuję też cos takiego i szukam pomysłu,ale po co kombinować jeżeli można skorzystać z dobrych doświadczeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Draco jak możesz zapodaj zdjęcie nowego baku... Proszę bardzo. Umieściłem w galerii pod "inne".Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Draco dobry pomysł i wykonanie- zamierzam wdrożyć Twój pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi