trzyper1 Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 witam. gdy odpalam silnik moto strasznie dymi raczej szarym dymem a jak ruszam moto wogule niechce ciągnąć świece noweiglica nowaczyściłem gaznik pewnie coś namieszałem tylko co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 w gazniku raczej nie ma co namieszac,chyba że poziom paliwa,wtedy by ja zlewało wtedy mogłaby troche kopcic,ale raczej na niebiesko a nie szaro,,a jakie wlałeś paliwo,sprawdz czy nie masz ropy w paliwie,jak masz to może dlatego kopcic szarym dymem,spósć paliwo z baku i wlej czystej benzyny,jesli nadal będzie kopcic to może bierze ci olej z silnika,jak nie to bardzo możliwe że masz rope w paliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper1 Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 ok ale ja po zakupie przyjechałem nią i wogule nie dymiła a po rozebraniu gaznika i przeczyszczeniu zaczeła mi dymić nawet tą blaszke na iglice dałem na samą gurę (uboga mieszanka ) i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Jeżeli nic więcej nie ruszałeś to ja bym obstawiał albo poziom paliwa w komorze pływakowej albo rozkalibrowałeś dysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper1 Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 spoko dzięki trafiłeś w dziesiątke za dóżo paliwa w komoże teras z kolej nie trzyma obrotów a po puzniejszym casie wogule nie mogłem jej odpalić choć iskra na świecy jest paliwo dochodzi co robić chelpppppppppppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Może zatkałeś w czasie grzebania w komorze pływakowej dysze(jakiś piasek wpadł albo coś) :) Mi się kiedyś takie coś zdarzyło :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper1 Opublikowano 12 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ty no raczej nie ja jak coś rozbebeszam to staram się być bardzo dokładny mam jeszcze jedno pytaniejak powinna iść iglica w przepustnicyczy tak wieczko do zakręceniaiglicaokrągła mała blaszka umnie jest na środkusprężynkagruba podkładkai to wszystko jest osadzone na przepustnicy czy dobże umnie tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 ty no raczej nie ja jak coś rozbebeszam to staram się być bardzo dokładny Ja też ale jakoś się gażnik zabrudził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper1 Opublikowano 13 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 słuchaj a jak tam w gazniku co ma iść pokolej zaczynając od tego wieczka co się zakręca czuje że niemam jakiejś części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 http://mzetz250.webpark.pl/ tutaj w technice jest opisany gażnik i jakiś schemat też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi