I_Mat Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 Witam wszystkich W bardzo niedługim czasie zamierzam wymienić swojego wysłużonego Simsona na Aprilie AF1 50(80) 8) i zastanawiam się . . . 1. Czy wszystkie AF1 mają cztery biegi, czy poprostu te, które widziałem tyle miało :?: Jeśli nie, to napiszcie mniej więcej jaki rocznik ile ma biegów . . . 2. Były produkowane seryjnie wersje 80ccm, czy wszystkie o tej pojemności to zwykłe 50ccm odrobinę podtuningowane ? Pozdr. for @ll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 18 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 To Aprile AF1 chyba gdzieś wdziałęm. Ona jest z 87 roku nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 18 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2003 To Aprile AF1 chyba gdzieś wdziałęm. Ona jest z 87 roku nie??Tak, na allegro, ale to tylko przykład -> mi zalezy na tym, aby miała pięć biegów i własnie nie wiem, od jakiego rocznika / czy wogle są pięcio biegowe. Apel : jesli ktoś posiada AF1 50(lub 80) pięciobiegową niech poda jaki to rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aprilia_wava Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 ja mam 6 biegów rok 90 nie futura tylko normalna af1 silnik minarelli50ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 ja mam 6 biegów rok 90 nie futura tylko normalna af1 silnik minarelli50ccm No to zajebiscie, ale zobacz na date tego tematu Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Greedo, ciekawe kto odkopie starszy temat?Może zrobimy konkurs? Temat ma już grubo ponad 2 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 chłopak jest nowy na forum wiec wyluzujcie był kiedys koles, co w ciągu kilku godzin wykopał z 10 albo i więcej tematów o simsonach :-D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi