rybson13 Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 moze troche dziwne to o co teraz spytam, ale zastanawia mnie jak on uciekal, podniosl sie bez reki i nogi?? wogole jak po takim czyms mial sile na to... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingwin Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ludzie w szoku robia najdziwniejsze rzeczy, sam widzialem kiedys jak kobieta wpadla pod tramwaj i stracila obie nogi, jednak podniosla sie, stanela na kikutach i dopiero po dluzszej chwili stracila przytomnosc i upadla. Ten nieszczesnik widocznie probowal sie jakos czolgac w strone lasu. Makabra, oby nigdy nikogo nie spotkalo wiecej cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_pi Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 to juz drugie forum w dniu dzisiejszym, na ktorym czytam o trgicznych wypadkach..... :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Witam jak wiecie jestem z Nowej Soli tj 23km od Zielonej Góry i słyszałem o tym wypadku napewno nie biegł ten człowiek kłusem, ludzie opanujcie się więcej szacunku dla nieszcześcia. Nie wiedziałem tego, lecz taka chodzi ogólna opowieść myśle ze w szoku próbował biec i być może opierał sie na kikucie stopy. NIe wiem jak to było, widziałem jednak kiedyś jak gość wynosił z auta po wypadku dorosłą córkę mając połamane ręce gdzie przytomnie odpowiadał że nic mu nie jest, złamania wyszły dopiero w szpitalu ludzie w szoku robią niesamowite cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi