Frencci Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Halo Ducatisti. Prosze o podawanie na jakikolwiek sposob swoich namiarow kontaktowych. Moj klub "Desmomaniax" zapoczatkowal (mam nadzieje ) serie spotkan-ogolnopolskich meeting'ow uzytkownikow tej wloskiej marki. Nie jest nas wielu w kraju, wiec powinnismy sie spotykac/wymieniac poglady/nawiazywac przyjaznie- jak to bylo na pierwszym ogolnym Desmometing'u w Gnieznie 9-10 lipca tego roku. Przyjechalo kilkadziesiat sob z calej Polski. Ponad polowy nie znalem- przyjechali 'w ciemno' i nie zalowali- utrzymujemy kontakty caly czas. Byli solisci, malzenstwa, niemowleta w wozkach... Nawiedzili nas ludzie z Kielc, Krakowa,Wadowic,Mazur,Bygdoszczy,Wawy itd., nie dojechali Czesi i Berlinczycy. Bylo bezpiecznie,domowo,piknie, klimatycznie i milo. Rozeslalismy zbiorcze DVD z fotkami i filmami. Byly okolicznosciowe koszulki sponsorowane przez DOC z Poznania (nie bylo wpisowego-jedyne oplaty to:nocleg, wyzywienie i dojazd). Pisze temat w zwiazku z kielkujaca w mojej lysej makowie mysla o 'zakonczeniu sezonu' za kilka tygodni, lub po prostu aby zebrac kontakty od wiekszej grupy osob- aby na przyszlosc nie byc zaskoczonym frekfencja. Pozdrawiam Was serdecznie wraz z moimi kolegami. Forza Ducatisti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 No to ja się wpisuję...O ile nie sprzedam dukata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 kurcze ja Ducata sprzedalem jakis czas temu... i teraz juz nie slysze dzwieku sieczkarni ze sprzegla :) a szkoda :( jak bys popatrzyl przychylnym okiem to przyjade do was swoim "antyducati" :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 kiedyś podczas oglądania wyścigów wpadł kumpel który duką lata, od wejścia krzyknął " no i jak ducati???? a drugi mu na to: no jak to jak?? cos padlo, zjechal na serwis i mechanicy ręce rozlożyli :mrgreen: no i sie klepać zaczeli :twisted: :-D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 cze ja Ducata sprzedalem jakis czas temu... - to zonk :) ale i tak zapraszamy Cie wraz z moja Smoczyca do G. gdy tylko bedziesz przejezdzal :) Nie nawal Gosciu! :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 no teraz juz nawalic nie moge :) musze tylko Milke moja ( z jej GS 500 ) oblaskawic - bo mamy takie sliczne male dwumiesieczne :) a niewykluczone - ze pogonie do G. Milke z GieeSem i przyjedziemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 No to trzymam Cie/Was za slowo.Dajcie cynka i poukladamy sie co i jak ;-]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi