Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Jak miało być ;) Zapier*alaliśmy jak trza. Jacek zrobił rewelacyjne fotki jak zwykle. Był Pablo, Cherubinek itdOto zajebista fotka, jaką Jacek pstryknął mi na Sławiniaku (zrobie sobie nowy awatar :P): pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 niezła... :P można by w pannach dać :-D :-D i jak we wtorki to wygląda , jak przyjade sprawnym motocyklem , odpowiednio uposażony (kombinezon slidery..) to po uiszczeniu zapłaty można pośmigać ?? czy trzeba mieć jakieś owiewki specjalne czy cos ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 No niestety to nie wszystko trzeba jeszcze mi zapłacic 50 zł za przegląd motocykla i Jackowi za dokumentacje fotograficzna rowniez minimum 50 zł - i wtedy juz mozna spokojnie smigac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 i jak we wtorki to wygląda ' date=' jak przyjade sprawnym motocyklem , odpowiednio uposażony (kombinezon slidery..) to po uiszczeniu zapłaty można pośmigać ?? czy trzeba mieć jakieś owiewki specjalne czy cos ??[/quote'] czy ty nie widzisz i nie czytaszna fotkach przeciez masz Dominika "zwykłym" sprzętem pozatym było to juz pisane spokojnie można wjechać każdym cywilnym motorem byle by tylko olej nie kapał i jakoś sie kupy trzymał zreszta jak przyjedziesz złomem to sam ryzykujesz i to samo tyczy sie stroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 No niestety to nie wszystko trzeba jeszcze mi zapłacic 50 zł za przegląd motocykla i Jackowi za dokumentacje fotograficzna rowniez minimum 50 zł - i wtedy juz mozna spokojnie smigac -no i trzeba jeszcz mi za paliwo zaplacic i za kb wyslanego maila i przeglad u ortopedy (klikanie paluchami w kalwiature) i u okulisty ( od aparatu prawy ok mnie boli), no i straty moralne (ryczycie i sie boje!) itd, itp :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Zaluj brachu Razz ! Kuj' date='kuj,powodzenia Cool[/quote']Załuje i to jeszcze jak !!! relacje super walnąłeś - akurat wszystkich kojże i tym bardziej mnie bolało (z Pablem bym się spotkał po raz pierwsz) widocznie nie było mi dane :P k... kułem do 4, rano na egzam i wielki h*j ! zaliczyły 4 osoby na ponad 20 mam juz jeden waruneczek ! a i przez to bardziej się rozchorowałem - leże z tem. w chacie i czytam z łezką wasze posty - fajnie że się super bawiliście !Oto zajebista fotkaa jednak wycisnąłeś z duki 110 % piękne zdjęcie 8) Dominik ty nie kupuj plastika bo pogrążysz Tediego po 3 treningach :twisted: no i straty moralne (ryczycie i sie boje!) itd' date=' itp Razz[/quote']hasło roku - uhahałem się jak nigdy :mrgreen: jak będziesz miał czas to slij foty - robie miejce na poczcie ! P.S. czy myślał ktos o zaproszeniu jakiejś gazety motocyklowej w next sezon na Tor ? fajnie było by przeczytać o wymiatających amatorach - może i jakaś fotka by się znalazła :?: plus dowód na to, że szalejemy tam gdzie można (oficjalnie ;) ) ale to się jeszcze przemyśli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Poszlo Luzi, mam nadzieje, ze juz dostales. Mam prosbe- gdybys w nastepny wtorek (lub inni forumowicze ;-]) przydybali kolege na 'zielonce' z pamprem za siedzeniem- wezcie od niego maila lub podajcie namiary do mnie poniewaz mam troche fotek z Jego udzialem w winklach. Sa ladne- koles nie wymieka. Nie wiem czy dojade jednak na tor...;-]Dzieki.pzdr. WiarraP.S. W sobote gdy dotre na zakonczenie to stawiam moto przy knajpie od strony ZOO-moze pogadamy przy kawie? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 S. czy myślał ktos o zaproszeniu jakiejś gazety motocyklowej w next sezon na Tor ? fajnie było by przeczytać o wymiatających amatorach - może i jakaś fotka by się znalazła plus dowód na to, że szalejemy tam gdzie można (oficjalnie ) ale to się jeszcze przemyśli ! Eeeekhmm to ja napiszę! Do Motocykla czy ŚM? Jak lepiej? Jacek, udostępnisz fotki do tekstu i podpiszesz się pod nimi?Jak wszyscy są za to biorę się za załatwianie miejsca.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Udostepniam prawa autorskie wszystkim przyjaciolom! :) ;) ;) :) :P Zaluje, ze 'ekipa' wyjezdza w czasie zakonczenia sezonu w Poznaniu.. :cry: A moze "My" powinnismy zalowac nie bedac w Borkach... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Posmigalismy sobie jak nalezy . Luzi ja Cie widzialem na poprzednim treningu ale nie było okazji pogadac - pare razy minelismy sie na torze a oto piekna fotka w wykonaniu Jacka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Patrze se na te foty i musze powiedzieć żebym ja zrobił swoim pstryczkiem takie to bym musiał na torze leżeć heheheh :P Swietne zdjęcia -- aa i podtrzymuje pomysł żeby zainteresować wtorkowymi treningami prase i media (ale nie radio hehehe bo byśmy tylko dzwiękiem sie rozkoszowali) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Luzi ja Cie widzialem na poprzednim treningu ale nie było okazji pogadac - pare razy minelismy sie na torze Zielony kask AGV - zakodowane ! kurde zabij mnie, a nie pamiętam, żebyśmy się mijali (ani ja ciebie, ani ty mnie !)Eeeekhmm to ja napiszę! Do Motocykla czy ŚM? Jak lepiej? Jacek, udostępnisz fotki do tekstu i podpiszesz się pod nimi?Jak wszyscy są za to biorę się za załatwianie miejsca.pzdr 8O ja tylko hasło rzuciłem a Dominik już załatwia 8O no pięknie pięknie - podoba mi się :P Jak dla mnie to bez róznicy w której z gazet cosik napiszą (możesz i do tej i do tej - w najlepszym przypadku będzie w oby dwóch :mrgreen: )Zaluje, ze 'ekipa' wyjezdza w czasie zakonczenia sezonu w Poznaniu.. Postaram się być na Malcie, a później smyknąć na Borki (mam tylko nadzieje, że nie zrobie z siebie gołodupca i będzie jak pisze :roll: ) [ Dopisane: 22-09-2005, 10:12 ]Poszlo Luzi, mam nadzieje, ze juz dostalesdostałem dosałem ;) dziękówka ! jak bedę we wtorek na torze na bank znim zagadam - koleś robi niezłe postępy z tego co na fotach widziałem ! :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Patrze se na te foty i musze powiedzieć żebym ja zrobił swoim pstryczkiem takie to bym musiał na torze leżeć heheheh :D Swietne zdjęcia -- aa i podtrzymuje pomysł żeby zainteresować wtorkowymi treningami prase i media (ale nie radio hehehe bo byśmy tylko dzwiękiem sie rozkoszowali) :P - amoze byles na dwoch ostatnich? Moze gdziec Cie mam :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 HEHE Jacek spoko ja to takiego szczęścia chyba nie mam :D ---- na serio jestem na jakimś??????????? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 na serio jestem na jakimśa byłeś w tym tygodniu na torze ? 2 tygodnie temu byłeś, ale z tego co pamiętam nie wyjeżdzałeś na okrążenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi