mikaels Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Imprezka udana, pogoda dopisała ;) Miło popatrzec na tyle motorków zwłaszcza gdy własny daleko i odpoczywa już po udanym sezonie. Mam za to duzo fotek i filmik z parady, chętnych zapraszam na gg 1307980 lub [email protected]pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 24 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Witam. Ciesze sie, ze poznalem Fat-a i Luziego- goscie ok 8) Tak, jak pisalem wczesniej siedzielismy z kumplami przy knajpie od strony ZOO...Nie ladowalismy sie na czolo 'pochodu' bo nie chcilismy drugi raz uslyszec jak "Pan Na Chopperze Z Czaszka I Rurami Jak Od Tira" opierdziela ludzi jak trep w woju, ze stoja przed sztandarem "Magneto" i czolem parady- kto byl na rozpoczeciu to wie. Z reszta ten "Hit" latal mailem bo ktos nagral sytuacje na 'cyfrowke'... 8O :? Nie pojechalismy tez w paradzie, chcac zobaczyc co sie dzieje na Torze Poznan- dzisiaj byly treningi i "Wiara" grzmiala jak szalona bo to 'ostatki'. "Trup" lal sie niestety gesto.Potwierdzilo sie to, co pisalem juz kiedys- na 'szlabanie' Pan Ochroniarz kazal nam okazac dowody tozsamosci i do tego spisal tablice- trzeba chyba odkrecaj jednak we wtorki aby uniknac sytuacji z minionego roku, ktora opisalem kiedys w temacie... :idea: :!: Zaluje, ze Fat gdzies sie zagubil, bo mielismy razem jechac. Zaluje tez, ze nie jestem w Borkach bo slysze, ze jest ok! :P Ale nie wiem czy Dominik chodzi w koszulec, ktora Mu przekazalem przez Luziego ;) :D Gdyby ktos chcial mi przeslac fotki z dzisiejszej imprezy na maila- bede wdzieczny i moge sie odwzajemnic zdjeciami, ktorych mam kilkadziesiat z rozpoczecia sezonu... :P P.S. Pozdrawiam przez dwie taczki gnoju i trzy kupy kamieni 'goscia', ktory rozwalil mi kierunkowskaz pod knajpa :flesje: Noo, straty jakies musza byc... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Było okejas ;) Jacek widziałem twoją998 no nie da sie ukryć jest charakterystyczna;))) Zatrzymaliśmy sie z kolesiami na chwile właśnie przy tej knajpce no ale padło hasło że jedziemy dalej pod filary wiec nawet kości se nie rozprostowałem;)))) Po paradzie pojechaliśmy na Bułgarską no i tam dopiero sie działo!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 no pogoda dopisała, ludzi IMO nie za dużo, zbyt wolne tempo parady ;) dwa lata temu na otwarcia to była porządna. :P [ Dopisane: 24-09-2005, 15:18 ]@ Krystianen hmm tak spojrzałem teraz na Twoją stronę bikepics i chyba mam Cię na jednej fotce zwróciłem uwagę na to, że tak jak ja masz buty Diadora 2Fit to Ty? [ Dopisane: 24-09-2005, 15:19 ]acha, żeby nie było, jest to wycinek z jednego z moich zdjęć :P to sie nam paparzi pojawil.... :-D to ja alez mnie ujał... zapodaj jak masz wiecej fotek... chetnie obejrze.... Nawet nie wiedzialem ze to diadora 2fit [ Dopisane: 24-09-2005, 17:12 ]ja tez wrzucam kilka fotek i mam 2 video'a. Jedeno jest fajne jak sprzety wjezdzaly na rynek ja stalem i krecilem moze sie rozpoznacie.... [ Dopisane: 24-09-2005, 20:48 ]tutaj jest troche fotek z zakocznia moze ktos siebie znajdzie,ma jeszce 2 filmy ale zajmuja po 100mb musze je zmniejsyzc.http://www.bikepics.com/members/krystianen/00zx6r/ więcej fotek zapodam później, ja jestem (lub mój fazer) na 3 Twoich fotkach, dwóch z Malty i jednym z parady :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Zaluje, ze Fat gdzies sie zagubil, bo mielismy razem jechac. Ja w koncu pojechalem na parade, po czym z Rynku zmylismy sie z ekipa do Biskupina na wycieczke - trzeba bylo korzystac z pogody, wiec nie chcialo mi sie szczerze mowiac siedziec na torze i patrzec jak inni lataja ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Jeśli ktoś sobie życzy ,to mam filmik (około 2 min) ze starego rynku 8) zapraszam :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Zaluje tez' date=' ze nie jestem w Borkach bo slysze, ze jest ok! Very Happy Ale nie wiem czy Dominik chodzi w koszulec, ktora Mu przekazalem przez Luziego [/quote']No Jacek żałuj, żałuj, bo się działo ;) Koszulke przekazałem Dominikowi, ale niestety dopiero w niedziele, ponieważ wszystkie toboły jakie miałem ze sobą walnąłem do samochodu Pabla kumpla (który też jechał na borki) ale niestety jak dojechał to już byłem pozamiatany troszke i niepamiętałem o niej :roll: Jak zwykle był bym wdzięczny za foty 8) p.s. co do parady... nie podobało mi się (jak już ktoś wcześniej wspomniał) tempo - jedynie maszyne zagrzałem i nic poza tym ! 10 min. po przyjeździe na Stary Rynek musiałem się zawijać z powrotem na Malte, bo zadzownił Pablo, że tam czeka ! Lisek szkoda, że się nie spikneliśmy, ale i tak nie miał bym czasu na pogawędki ! Ogólnie też obstawa niebieskich była kiepsko zorganizowana !!! ustawili się tylko na większych krzyżówkach, mniejsze pozostawiając na pastwę losu - tylko czekałem kiedy jakaś pucha wyskoczy (patrząc na zdesperowanych kierowców w nich siedzących) no i obiło mi się o uszy, że był jakiś wypadek - mam nadzieje, że nie groźny - ktoś coś wie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 kilka fotek odemnnie http://zakonczenie05.fajnafotka.pl/ja jechałem jako plecaczek więc byłem zależny od ludzimy przejechaliśmy z paradką z Malty na Stary poczym z rynku zwineliśmy sie na parking na bułgarską gdzie kilka osób uczciło zakończenie małym świrowankiem fotki z tego wrzucę za jakiś czasponadto w sumie mam około 170 fotek i około 50minut filmiku z przejazdu parady. Zmontowany filmik wraz z fotkami HQ będę miał wkrótce dostępny na CD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 no i obiło mi się o uszy, że był jakiś wypadek - mam nadzieje, że nie groźny - ktoś coś wie ?? :banghead:okazało się bzdura jak cholera ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 http://lisek.dobrebopolskie.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 http://lisek.dobrebopolskie.com/no wkońcu :-D widze że rozgryzłeś hehehejak już chyba mówiłem wedle wszelkich znaków na niebie po wekendzie będę miał film. Będzie dostępny na CD razem w paczce z fotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 nie mamnie na zadnym co jest??? patrze uważnie ;) jak to nie i to jeszcze jakie fajne ujęcie :roll: :-) http://lisek.dobrebopolskie.com/?linkedUse...ntentUID=141487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 No właśnie;))))) Jesteś Kristianen hehehee mało pstrykałem;)))) Marco-- no rozszyfrowałem ale musiałem po kilka razy sie rejestrować;))))) Najbardziej nie moge doczekać sie twoich zdjęć:P))))) :P 180 mniam mniam mam nadzieje że przy piwku je niedługo odpale;)))Ps. niedługo wrzuce inne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 wrzuć z parkingu koło Lecha P-ń ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ze stadionu lecha po zakończeniu sezonu ma dużo dużo dużo zdjęć MARCO!!!!!!! Ja wrzuce te co mam jest ich nie wiele;) PS.MARCO nasz pstrykaczu zamontuj zdjęcia plizzzzzz ;) ;) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi