Jbpsp Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 A tak na marginesie, organizowany jest zlot fazer i tcata. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami oczywiście zainteresowanych: http://www.motocykl.org/thundercat/forum/v....php?f=5&t=3447 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 A tak na marginesie, organizowany jest zlot fazer i tcata. Zapraszam do zapoznania się ze szczegółami oczywiście zainteresowanych: http://www.motocykl.org/thundercat/forum/v....php?f=5&t=3447 Rejestrowałam się na tym forum, ale nie uaktywniono mnie - może nie lubią kobiet :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nie możliwe. Jest wiele dziewczyn w gronie forumowiczów, wiele też zjawia sie na zlotach. Nie mam pojecia dlaczego mogło sie tak stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 1.241 2.2005 3.120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Fazer 600 98 230 max - z czego do 210 nawet spoko sie rozpedza - bo tyle tylko ciagnie na 5 biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_białystok Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ja jeżdżę nakedem z 2004 roku, bez żadnej owiewki i V-max to 220, oczywiście leżąc na zbiorniku. Ale wiatr zrywa konkretnie, także komfort podróżowania jest przy 120. Rejestrowałam się na tym forum, ale nie uaktywniono mnie - może nie lubią kobiet :( Koniecznie spróbuj raz jeszcze, kobiety zawsze mile widziane :biggrin: Problem może sprawiać wpisanie kodu z obrazka, ja próbowałem chyba trzy dni :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 No te kody z obrazka to jakaś porażka :bigrazz: Poza tym to 4rum chyba dopiero się rozkręca.. zbyt dużej aktywności nie widzę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Ja jeżdżę nakedem z 2004 roku, bez żadnej owiewki i V-max to 220, oczywiście leżąc na zbiorniku. Ale wiatr zrywa konkretnie, także komfort podróżowania jest przy 120. Koniecznie spróbuj raz jeszcze, kobiety zawsze mile widziane :biggrin: Problem może sprawiać wpisanie kodu z obrazka, ja próbowałem chyba trzy dni :banghead: A ja jestem blondynka to kurcze w ogóle po chińsku napisać mogę :icon_razz: dobrze będę próbować do skutku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewka Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 NEVRE nie poddawaj się i próbuj dalej z tym zalogowaniem. Kilka kobietek już jest na forum, więc zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 NEVRE nie poddawaj się i próbuj dalej z tym zalogowaniem. Kilka kobietek już jest na forum, więc zapraszam :) Ewa czuje sie jak bym do NASA była przyjmowana. Mam problem z kodem :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Fz6s GT 2007 r. Vmax - w okolicach 252km/h, potwierdzone przez F4i (2003r.) Obwodnica Garwolina, Gierkówka: Janki - Rawa Mazowiecka. Lekko powyżej 180 - 200 wyczuwalne drgania kiery ale to za sprawą luzu na łożyskach. To żeś Jaro pociągnoł :notworthy: Mój Fazi 2005 i 238 na gdańszczańce k. Zakroczymia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 To żeś Jaro pociągnoł :notworthy: Na początku nie wierzyłem, że aż tyle moje moto poleci. Ustawiłem się z Norbim (ten od żółtej F4i) i sprawdziliśmy to na obwodnicy Garwolina. No i jak w mordę strzelił. Jak na FZ to szaleństwo. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Radunc Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 to jest wykonalne, właśnie nie dalej jak w niedzielę zobaczyłem na wyświetlaczu 245, dodam że jechałem pod górę (więc to nie był jeszcze koniec skali)osłupialem i od razu zwolniłem do 170 :)może poprzedni właściciel coś mieszał w zębatkach? jak to sprawdzić ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiooooo Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 witam,zakupiłem FZ6 2006r i jestem trochę rozczarowany osiągami :dry: zastanawiam się czy różnice w silniku pomiędzy fz6 a r6 to mechaniczne zmiany czy tylko elektronika ?możecie mi odpowiedzieć na to pytanie ? pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groner Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Raczej to i to :)FZN 2005 232 km/hAż tak mocno nie wieje :D problem tylko taki, że szyja strasznie boli przy dłuższej jeźdźie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi