zrgregor Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Byłem dziś w InterCars'ie i znalazłem taką ulotkę:Wielkie Rodzinne Zdjęcie MotocyklistówŚroda, 7 września 2005 godzina 18.00Na pasie startowym Gdańsk Zaspa Dla stałych bywalców środowych spotkań nie powinno być problemem a i zawsze jest okazja się spotkać z okazji fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Taa, dostałem też taką ulotkę w ostatnią środę...Ciekawy jestem tylko kto i z jakiej okazji organizuje tą całą imprezę... Jak zwykle, o ile pogoda dopisze, na parking na pewno przyjadę, ale fotografować się już nigdzie raczej nie będę. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 na parking na pewno przyjadęz tego co wiem, to ma to być na pasie startowym na Zaspie. Organizuje to Dariusz Cegielski ( jakis lanser, co posłem chce zostać ), a wspiera go motobike3miasto.A poza tym takie zdjęcie to fajny gadżet, więc chyba warto przyjechać, bo później będzie rozdawane w formie plakatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Mozecie mi powiedziec na jakiej stronie miala byc ta fota ? www.costamzdjecie.pl ? Kurde, bo zapomnialem :[ [ Dopisane: 08-09-2005, 12:15 ]No i znalazlem :) http://www.rodzinnyalbum.pl/index.php?a=1&b=4&l=0 Zobaczcie sobie jakies zdjecia, no jakosc wrecz idealna, kazdego mozna rozpoznac.A foty motocyklistow jeszcze nie ma, ale ma byc dzis albo jutro :( btw - bede miec plakat, hy hy hy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi