roman Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 czescpodobno dzisiaj w Gdyni na Skwerze organizowana jest impreza Auto-moto polaczona z parada motorow? ktos cos wie na ten temat?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falko Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Nie wiem nic o tej imprezie . Natomiast jeśli to organizuje miasto to niech sie walą . Najpierw zamykają nam główną ulicę ( Swiętojańska) a gdy potrzebuja rozgłosu w Polskę aby sie promować , to organizują imprezy i zapraszają motocyklistów. Wypadałoby taką imprezę namierzyć z wyprzedzeniem i sie w kupie zebrać , podjechać i wyrazić swoje niezadowolenie . Może obłuda władz miasta Gdyni też powinna mieć swój rozgłos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman Opublikowano 3 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 zgadzam sie, czytalem na 4um o pomysle zlozenia petycji na rece prezydenta Gdyni i to bylby dobry moment ale dzisiaj juz zbyt pozno na zorganizowanie wszystkiego :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 podobno dzisiaj w Gdyni na Skwerze organizowana jest impreza Auto-moto polaczona z parada motorow? ciekawe kto im na to pojedzie po calej akcji ze swietojanska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ciekawe kto im na to pojedzie po calej akcji ze swietojanska...Ktos był?Duzo bylo sprzetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Zajechałem wczoraj na skwer zobaczyć co tam ciekawego ale była tam tylko wystawka z salonów samochodowych. W sumie nudy. 5 minut i się z tamtąd zawinąłem.A z paradą niech się na ryj walą.Napisałem zapytanie do urzędu miasta jaki był powód zamknięcia świętojańskiej i jeszcze nic nie odpowiedzieli. Jak coś odpiszą to się z wami podzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi