Gogol Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jeśli wszystko z nim ok to naprawde niezła okazja http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62534465 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Qur.a wziolbym od razu jak bym byl na kupnie :lol: pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jak ktoś sie zdecyduje i wszystko będzie ok, to niech nawet się nie chwali bo jak zobacze to chyba się zastrzele :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 napewno legal widac ze to jakis niemiec wstawil na polska aukcje a u nich takie ceny co prawda jeszcze koszty transportu i rejestracji w polsce [ piep**one urzedy] ale mimo to to niezla cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 tanio bo jeszcze w niemczech jest :) czyli cena motocykla + przywoz + rejestacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 To i tak za tanio-nawet jak na Niemców-za tyle to może jakaś GSXF z ok92roku by była ale nie Bandit 99r.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marakuz Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Jemu z przywiezieniem i opłatami wyjdzie prawie 8 tyś to i tak bardzo tanio. Ja myślełem że kupilem swojego B6 tanio a dałem za niego 10 tyś...Troszkę podejrzane , albo po prostu kolesiow zależy szybko na kasie co też mozliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 To jest chyba jakis handlarz bo widzialem aukcje xj900 z komentarzem w podobnym stylu - te same byki. Na 90% byl to ten wlasnie uzytkownik allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Z tego co kojarze to tego Hansa Brzenczka w sieci już hektary temu widziałem. Gość handluje sprzętami od dawna. Raczej nic podejrzanego. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Kolega od niego XX po glebie kupil to jeszcze bonusow nabral, koles jest w pozadku.Teraz ladnego gsxf sprzedaje ale cena juz mniej atrakcyjna.Ja teraz poluje na R6 wlasnie od niego ale narazie nic nie ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 To i tak za tanio-nawet jak na Niemców-za tyle to może jakaś GSXF z ok92roku by była ale nie Bandit 99r.!! tez cos mi tu smierdzi :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Brzenczek jest ok. maiłem do niego jechać po cbr900rr chyba 98' (ok750km jest do niego) ale nie wyszło- on sie wystawia już od dawna na naszym allegro!!! A na jego str zawsze jest preiss???? miał już dużo okazji np. ZZR1100 97' za 11000tyś Wiara śledzi jego ogłoszenia i jak ma jakieś nowe sprzety to wystawiają je na allegro po czym jest napisane że sprzet stoi w niemczech i jest możliwość jego sprowadzenia czy jakoś tak.O ile sie nie myle to ta Cebra 900 była około za 13000 a na naszym allegro polak (nie sprowadzoną jeszcze )wystawił za 16500.Czyli okejas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 tanio bo jeszcze w niemczech jest Very Happy czyli cena motocykla + przywoz + rejestacja pomimo tego to jest za tanio, popatrzecie na niemieckim ebayu czy innych stronach internetowych za taka kase to moze gs-a lub er-5 kupic i to "bycmoze" w takim roczniku, wiec przemyslcie to sobie bo czemu koles wystawia to ogl. w polsce jak w niemczech za ta cene juz by go puscil dawno.wiem, bo szukam cos dla siebie i jestem na biezaco, nie sadze zeby to byl motorek godny polecenia, moze dobrze zakamuflowane cos w nim jest ale predzej czy pozniej wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi